Reggel a robogóm nem indult el az önindítóval de berugásra rögtön indult. Lehet olyan hogy hideg a motor azért?
Figyelt kérdés
2napot állt csak a motort.rendesen nyomtam a féket meg rá a gyújtást, kis gázt, de semmi nem történt még hangot se adott,de berugásra rögtön indult. Az aksi teljesen új még 2napja semmi baja nem volt.2012. jún. 26. 20:45
1/5 anonim válasza:
ez természetes,nekem sem indul ilyenkor önindítóval!
a hangot lehet azért nem adta mert új az akksi és az állásban leszívta!!
nekem is volt már ilyen!
am milyen robogód van?
2/5 A kérdező kommentje:
malaguti f12
2012. jún. 26. 20:59
3/5 A kérdező kommentje:
malaguti f12, neked?
2012. jún. 26. 21:00
4/5 anonim válasza:
yamaha neos , mindegyik minarelli blokkos
5/5 homo ludensz válasza:
Próbáljátok meg amikor leálltok a motorral még melegen "kijáratni" és utána levenni a gyújtást. Kicsit túl vannak variálva a mostani modern gépek a kényelem és az eladhatóság miatt.Az is igaz hogy az automata váltós kuplung nélküli szerkezetek mára szinte önálló cselekvésre képesek vagy képtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!