Milyen 4 ütemű 50 ccm szupermotort /enduro motorokat ismertek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 50 ccm szupermotort vagy endurot de minden féle képen 4 ütemű legyen :) tesóm-nak volt egy 50ccm is enduroja ami 4 ütemű volt és bele szeretem :) de nem.tudja már hogy milyen volt csal hogy honda :) tudtok.segíteni? Én eddig csal Keeway találtam 50 este és 4 ütemű volt de azt nem nagyon vennék :) tudtok nekem ajánlani valami jót :) kösz.előre is2015. nov. 28. 16:46
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy 10/10 kérdésben szupermotort írnak...
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem :) de amúgy tudsz mondani, ajánlani?
2015. nov. 28. 18:17
3/5 anonim válasza:
Nem szupermotor, hanem supermoto. Szóval biztos, hogy a tesódnak nem volt 50es 4t Honda enduroja, ugyanis nem gyártott ilyet a Honda. Mondhatod, hogy márpedig neki az volt...nem volt, mert ilyen nem létezik. És a Keewayt is benézted, ugyanis ők is 2t 50es endurokat csinálnak. Én egyetlen egy 50es 4t endurot ismerek és ez a Romet CRS 50.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor 50 és ből csak az van? :)
Tesóm-nak akkor valami építés gép lehetett mert 50 ccm is volt de a motor lehet valami pitbike bol lett át rakva :) mert azok között van 4 ütemű, vagy ezt is rosszul tudom? Ja meg tudom hogy supemoto csak egy kicsit magyarosítóttam :)
2015. nov. 29. 06:25
5/5 anonim válasza:
"magyarósítottad" A magyar szóból képzett szavakat illene tudni helyesen leírni.
Igen a pitbike-ok 4t motorok, de 125-től kezdődnek, nincsen belőlük 50-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!