Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet talalni jo motorokat?

Hol lehet talalni jo motorokat?

Figyelt kérdés

Interneten melyik oldalon lehet talalni ahol azert van választék is, hasznalt endurokat, ami jo allapotban is van, es nem draga, pest es budapest kornyeken?

Nezegettem jofogast, hasznaltautot, kepes motort, de nem nagyon találni ezeken sem..

2015. nov. 6. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen motort szeretnél és mi az a "nem drága"?
2015. nov. 6. 14:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Pl aprilia rx, yamaha dt, derbi stb, hat ami nem 300ezer
2015. nov. 6. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Na jól behatároltad :D nem 300, az lehet 130 is meg 250 is. NA mindegy, pedig képesmotoron és hahun van fent a legtöbb motor. Az általad sorolt típusok mindegyikéből van bőven. Csak hát nem mindegy, hogy mit vársz a pénzedért. Pl 100km futott tavalyi motort szeretnél 200ért, vagy tisztában vagy vele, hogy milyen állapot és évjárat mennyit ér.
2015. nov. 6. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

300ból vegyél egy sisakot+ruhát és ne motorról álmodj.

Vagy érd be azzal, amit kapni ennyiért!

A ruha a motorosokon több, mint 300...

2015. nov. 6. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ez azért nem igaz. Nekem a bukó+kesztyű+protektoros nadrág és dzseki (cordura)+cross csizma+gerincvédő kijött 88ezerből mert akcióban voltak. 140 lett volna ha nincsenek akcióban. Egyik sem gagyi, bizonyítottak már eséskor. Akkor lehet 300at költeni ruhára, ha 150ezres sisaknál kezdi az ember és bőr kezeslábast vesz.
2015. nov. 7. 01:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Egy 50-es motorra nem akarok minden féle ruhakat venni, csak egy sisakot... Nem versenyre készülök

Egyebkent meg regebbi féle (de jol meg kell nezni) 50-es endurokat azert talalni.

2015. nov. 7. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Estem énmárpedálos Rigával olyat,hogy napokig néztem a falat.

Azóta mindenre felveszem a "ruhát" és rohadtulleszaaarom mikor megkérdik minek egy 50esre felvenni....

2015. nov. 7. 12:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Az jo, remelem egy babettahoz is folveszed, jol nezhetsz ki.
2015. nov. 7. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem akarsz felöltözni 50esre??? Szerinted mi marad belőled, ha taknyolsz egyet 70km/h-val kavicson vagy aszfalton? Édesanyád nem ismer meg többet az biztos. Ha nem öltözöl fel nem vagy motoros!
2015. nov. 7. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

természetes szelekcio majd müködik.

Elesik a kérdező és egy marhával kevesebb, vagy majd tanul belőle és csak akkorát esik, mint én estem sok éve ruszki 50essel :D

2015. nov. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!