Első autó vásárlása előtt állok, mit vegyek?
Első autót vennék 500-600eft ig maximum 7literes fogyasztás, bmw e36 ot néztem honda hrv-t Opel Corsa.t ti mit ajanlanatok Ennyi pénzért ami kicsit mutatos is 3ajtobelég de lehet 5is. Inkább benzin de lehet dízel is. Ne legyen horror a fentartás. De valami férfiasabb mutatos autó elsősorban iskolába járni stb.
Köszi a válaszokat!
Ha azt akarod hogy ne legyen horror a fenntartása és max 7 literrel beérje akkor ne BMW-t vegyél.
Szerintem Corsa, Clio, Punto, Polo
Azt is felejtsd el hogy mutatós autód lesz 500-600 ezer forintból mert ha ennyiért veszel olyat amin lexus style lámpák vannak akkor csak kinevetteted magad.
A maximum 7 literes fogyasztást meg Bmw e36-ot egy mondaton belül nem tudom értelmezni!
Egyébként öt meg hacccázé' olyan autó nem lesz,ami mutatós is,nem horror fenntartani stb stb.....
Ennyiért valami kisköbcentis kicsi (szerintem benzines) autót kell nézni!
#2: kezdesz fejlődni öcsi, ez már a második értelmes írásod, végén még meghívlak kólázni is :D
5-6k ból kijön e36 de:
-4hengeres vicc
-tds kiadásaira a gatyád rá fog menni és nem a tds a rossz, hanem minimum 5X volt vissza tekerve 600ekm ről 300ekm re és már 1mkm bennük!
-sor6 nem fog 7et enni, onnan indul a fogyi mérőn a kijelzett érték, kb. átlagban 10el számolj, mert úgyis a körforgalmakban 5X mész körbe kilincssel előre :)
Kiadások nem sok, de azért nem egy egyes szvift, új cuc minden van ami kopó alkatrész és olcsó, nem kopó dologból bontott kilószámra olcsón. Két dolog lesz drága:
1. a tipushibák orvosolása, mert van bőven és egybe sok a kiadás és hid el te se fogod megúszni. Ugyenem mai kocsik...
2. a kopó dolgok mikor nem 2db. kell bele(sok szilent, viszkó kuplung, hidraulikus feszítő patron, ha klimás 2db, benzinesekben is kettőstömegű, stb.) Mennyiségre sok, ami együtt nem 2ft!
Ha a 7litert komolyan gondoltad a BMw nem a te világod, mert engem nem a fogyasztás zavar pedig rugom az ötösnek és beveri a 11-12 -t, hanem mikor épp új fűtőmotor 40eFt(oké van bontott 5e ért ami szintén 20éves), meg mikor pixelhibás lesz az óracsoport(20e a javítás), és mindig van valami, mindig! Nem éred utol magad 1ről a 2re! Megbízható sose romlik el csak annyi alkatrészből áll, hogy mikor egy előregedettet kicserélsz látod mi jön következő hónapban. Előre fogod látni mi jön de ezek darabja ilyen 20-40-80et -os kiadások lesznek!
2016-ra a tervem működő klima, új ajtókéder gumik, új diszlécek ami minimum lesz és ezek kb. 100+150+80eFt pedig három apróságot írtam ami nélkül megy a kocsi, de hogyan?!!!???Aztán ránézel a hahura és 3-4kilóért sok sok sok e34...(ami ugyan ilyen lesz)
vegyél valami 1Xű kis kocsit ha már a fogyasztás gondot okoz! Magadat kiméled meg a cumizástól!
Még1 e36hoz:
-fűtőradiátor elmállik, szó szerint
-ablak emelő széthullik
-hátsó futómű körül az egész elrohad és nem 1xű kilakatolni
-magyar utakon AtólZig minden szilented cserés lesz, külön öröm mindet ki és be préselni, pl. a hídszilenteket a kocsi alatt
-pixelhibás lesz az óracsoport
-soroljam még?
(tds nél adagoló, turbo, jeladós porlasztó, stb.)
Köszi a válaszokat!
Nem a fogyasztás okozgodot csak iskolába járni nem akarok 10-12l fogyasztást
Ha csak iskolába akarsz járni vele, akkor miért akarnál dieselt?
Ilyen olcsó bmw-t ne vegyél, mert az nem mutatós lesz, hanem inkább megmosolyogtató.
Ennyi pénzből tudsz venni egy rosszabb állapotú Suzuki Ignist, meg a felsorolt kocsikat is például.
25km re dizel HAHAHAHA.
Télen még egy benzines se lesz üzem meleg 2-5km alatt és utána se árt ha próbál jól átmelegedni, hogy kipárologjon a sok pára.
Dízelt minimum 100km távokra veszünk!
Renault Megane Coupe 2.0 16V(1997-2003 évjárat)
147 Lóerős benzines, és 7 literes fogyasztás attól függ, hogy nyomod neki. Ezekkel nem szokott gond lenni, talán az elektronikával de ha vásárláskor jó minden akkor nem lesz gond, és a motorjuk is elég megbizható, és szerintem a megjelenése is elég jó. Inkább ezt venném mint egy Bmw e36 ot ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!