Mennyire gond ha az antifreezeket keverem?
Figyelt kérdés
Most valami narancs sárgás van benne még az előző tulajtól, amit meg én vettem az rózsaszínű. Ez persze csak annyi hogy más gyártó de érdemes lenne a régit le engedni vagy mehet rá az új?2015. nov. 28. 11:39
1/3 anonim válasza:
Ugye motorba való fagyálló folyadékról beszélünk és nem ablakmosóról!? Utóbbit nyugodtan keverheted, de a motor fagyállót cserélni illik.
2/3 anonim válasza:
Csak akkor keverd ha mindkét folyadékról tudod (rá van írva a flakonra) hogy keverhető más folyadékokkal is.
Cseréld le az egészet, nem akkora kaland az és nem is különösebben drága, csak utána ne öntsd ki a régit a csatornába, földre, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
ja bocs nem írtam, persze a motorba való. Akkor lecserélem az egészet :)
2015. nov. 28. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!