Mi a vélemény a Mazda 3-rol ( 2003-2009)? Benzines fele hajlok 1.6 de a Diesel sem kizárt viszont azt olvastam hogy sok a gond velük? Van típushiba?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 18:29
1/8 anonim válasza:
Leginkább a rozsdásodás probléma velük, más nem nagyon.
A benzines 1.6 nagyon jó, bár a váltója nagyon rövid, ezért sokat eszik. A dízel francia származék, nem bíznék benne.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam hogy a fogyasztása 7-8 körül van ami annyira nem vészes szerintem. A rozsdásodást hol érdemes keresni? Vagy az szembetűnő lesz?
2015. nov. 15. 19:46
3/8 anonim válasza:
Kerékjárati ívek, küszöbök leginkább. Érdemes alváz- és üregvédelemmel indítani, ha megvetted.
Egy barátom akart 3-ast, végül 6-os lett belőle, jóval tágasabb, és az 1.8-assal is eljár 7.8 literrel, város és autópálya tempomattal. Nekem 6.8-at evett vegyesben, pedig néhányszor odaléptem neki.
4/8 anonim válasza:
Az 1.6 dízel az Ford-PSA fejlesztés, annyira nem rossz az sem persze egy benzineshez képest több probléma lehet vele.
5/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a választ. Egyébként ez az alváz es üreg védelem drága? Hatékonysága?
2015. nov. 15. 20:04
6/8 anonim válasza:
Munkadíjjal együtt 50-80 ezer. Elég hatékony, utána legalább 15 évig nem lesz vele gond. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez hosszú távú befektetés :) féltem hogy 2-3 évente kell
2015. nov. 15. 20:10
8/8 anonim válasza:
Nekem benzines 2003-as Mazda van(323BJ) és szuper kocsi, igen én is megcsináltattam a rozsdásodást mert volt is gond vele.
Kicsit sokat eszik, mert sportos a váltása de egyébként egy álom. Dieselt nem ajánlom, egyébként meg totalcaron és mazdaklub oldalán sokat olvashatsz róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!