Miért nem indul az autóm?
Peugeot 306 XN 1998 as évjárat 1.4es benzin...
Már több mint 1 éve nálam van,semmi baja nem volt,ma beugrottam a boltba,mire kimentem már nem indult el,kb 2 perc volt az egész,nem is teker,egyszerűen ha elforditom a kulcsot nem csinál semmit,világítás minden rendben működik benne,tettem bele másik akksit próba képpen akkor sem működött,immobilisere gyanakodtam,de mióta megvan a kulcsházban még elem sincs,nem hiszem h müködik.A műszerfalon világít egy motor jel benn egy K betű,elvileg ez katalizátor,gyujtórendszer vagy befecskendező rendszerre utal...de elvileg akkor "tekerni" kellene neki,nem ?
Mielőtt szétvered az önindítódat, nézd meg a rácsatlakozó kábelt! nincs -e kontakt hiba!
1x engem is meg szivatott ez!
Ha így sem működik akkor van egy olyan megoldás is (bár nem tudom mennyire mersz hozzá nyúlni) hogy akkuról pl bikakábellal megműködteted direktben. Persze az autó üresben legyen! Akkumulátortöltő nem biztos hogy megmozdítja, akksinak nagyobb az indítóárama!
Neten találsz ábrát mit hová kell érinteni!
Bronzkefék......ha már önindítóról beszélünk.
/nem szén/ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!