Az normális, hogy az autóm szélvédője belül is deres/fagyos volt?
Figyelt kérdés
Ez az első telem autótulajdonosként. Reggel bevolt fagyva a szélvédő, lekapartam.
Beültemaz autóba és észrevettem,hogy belülről is deres volt, kissé mintha be lett volna fagyva, ott is lekellett kaparnom róla.
Ez normális?
2015. nov. 24. 20:08
1/8 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen tavaly
Szerintem azért mert mikor mentem vele akkor jól beleheltem, mikor kiszálltam akkor ugye nem szellőzik ki csukott ajtónál, lekapcsolt ventilátornál és lecsapódik a pára az üvegekre.
2/8 anonim válasza:
Szilikát macskaalom kis szövet zoknikba elszívja a belső párát .
3/8 A kérdező kommentje:
Tegyek macskaalmot egy zoknimba és rakjam be a kocsiba estére? :D
2015. nov. 24. 21:28
4/8 anonim válasza:
Amit a 2-es írt,az nekem is működik! Én kb. egy hónapja vettem,de azóta javault a helyzet:) Viszont ez is képes megszívni magát (a szilikagéles macskaalom) , szóval időnként ezt is érdemes cserélni. Én most kb. 1 hónap után kezdem észre venni,hogy megint jobban párásodik.
5/8 anonim válasza:
Simán ki kell fűteni a kocsit rendesen, belső keringetést kikapcsolni és átnézni, hogy nem folyik e be valahol a víz. A kifűteni alatt azt értem, hogy menni legalább egy órán keresztül úgy, hogy minden áttudjon melegedni/kiszáradni ha vizes volt, utána könnyebb megtalálni ha valahol esetleg befolyik a víz. Közben megy a fűtés végig és a BELSŐ KERINGETÉS KIvan kapcsolva. Nem normális, hogy az autó belül is párás maximum reggel amig beleheled, illetve esőben. 22éves autónkba tiszta üveg fogad amikor beülünk, csak kint kell vakarászni
6/8 anonim válasza:
Mikor este leteszed a kocsit, szellőztesd át az utasteret, ne legyen belülről párás az ablak, mert az nyilván mínuszokban ráfagy.
7/8 vatafak válasza:
ja belső keringtetést bekapcsolva hagyós problémának tűnik. illetve ha klímás, ellenőrizni kell h a kondenzvíz kifolyik e rendesen mert ha odabent pang akkor folyamatosan párásan tartja odabent a levegőt...
8/8 A kérdező kommentje:
Belső keringetés van rajta, akkor megpróbálom azt is,hogy kikapcsolom. Illetve,hogy nem hagyom párásan.
Ha még ekkor is jelentkezni fog a probléma, akkor a klímát megnézetem a szerelővel.
2015. nov. 25. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!