Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Suzuki...

Mi a véleményetek a Suzuki SX4 ről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 01:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

STOP a Suzuki igenis egy jó autó, teknikailag nagyon egybevan, igénytelen strapabíró megbízható, valóban egy kis olajjal vízzel, és benzinnel kimegy a világból, DE onnantól, hogy beleültél minden pillanatban az életedet kockáztatod, Papír az egész váz, ha karambolozol, azvolt életed utolsó útja ezt garantálom. ha jó kocsit szeretnél, akkor nemvagy messze, nézz egy picit feljebb a Japánok közt, Toyota Honda Nissán. Mind teljesen jó kocsik.

Ja és a Suzuki SX4 még rázis igaz a futóműve ojan mintha nemis lenne, durván azt az érzetet kelti mintha az ember fa széken ülne, de amugy nemkopik el, (hozzátenném, hogy a toyotámé se, de mégis nagyon kényelmes)

2010. márc. 31. 16:04
 12/16 anonim válasza:
Már nem azért mondom de aszthiszem itt mindenki milionos nekünk 2 éve van meg de még semmi baja azon kívül hogy egyszer megnyomták a karosszéria tényleg szar a karosszéria elismerem.
2010. ápr. 2. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

elöző elötti is énvotlam, és a fr@ncokat vagyok milliomos.

tényleg nemvolt célom megbántani a suzukisokat, csak az a helyzet, hogy nekem sokkal több rossz tapasztalatom van a suzukiról mint az átlagnak, nemcsak a kocsi sz@r minőségéről, hanem némeik kereskedő inkorrektségéről, és se_ggfejségéről egyaránt. mindemellett egyszer maydnem beledöglöttem egy suzukiba teknikai hibából, amiről nemfeltétlen a kocsi tehetett, hanem a kereskedő, vagyis valószínüleg nemtörtént volna meg, ha az az új suzuki valóban új, és nemvolt rommátörve elötte céges autóként.

na mind1, már eladtam, az árát menetközben megint más lenyulta, részemről suzuki egy életre elfelejtve, és mindenki tartsa meg magának, tényleg a ti autótok, de nem az enyém, és soha többé nemis lessz.

2010. ápr. 2. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Amugy poénból ültem SX4 Limóba, és az egész szép kis verda, egész jólnéz ki, viszonylag korrekt a felszereltsége, elis férek benne, de akkorse, soha többet, müködő suzukiba nem, inkább gyalog vagy ami mégrosszabb bkv val, suzukival nem, azt soha.
2010. ápr. 2. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Érdekes és vicces olvasni az itt lévő válaszokat, szerintem a felének nincs jogsija, a másik fele életében nem ült sx4-ben. Szóval ez egy nagyon megbízható, kényelmes, szép autó, amivel semmi gond nincs. mindig csak azok hordják le minden szarnak, akik 100-al mennek földúton, és semmi karbantartást nem végeznek. A másik, hogy szomorú dolog, hogy ez a kalapos szarság csak nálunk itt abszurdisztánban divat, amerikában tartózkodásom alatt rengeteg sx4-et láttam, és mindenki szereti, ugyanígy japánban (itt szülők jártak), szlovákok is imádják, de itt ebben a nagyon rendes országban csak a másik leszarozása megy. BALKÁN. És az is szomorú, hogy meglátásom szerint égő olyan autót venni, ami alacsony fogyasztással jár, inkább jó a benzin és olajzabáló szutyok. És ugyanolyan töréstesztel rendelkezik, amilyennel rendelkeznek a kiák, peugeot-ok, ford-ok stb. de persze volvo-hoz ne mérjük, egy csillaggal kevesebb, azaz 4. Azt elismerem, hogy a régi swift vékony lemezzel rendelkezett, de hát melyik gyár nem csinált szar autókat?! Még az audi is megbukott az A2-vel. Amúgy az autó nagyon jó, nem kopog, nem zörög, kényelmes futómű, kanyarokban nagyon stabil, hosszú úton tökéletes (én majdnem 1500km-t mentem vele kis pihenővel), erős is, sok és olcsó alkatrész, fogyasztása 7liter körül megáll, én csak ajánlani tudom! Sok szar kocsim volt, német, francia stb.. (lassan 30éve kamijonozom, és sok mindent láttam)

És ezzel a levéllel senkit nem akarok megbántani, aki azt mondja, hogy drága, ő biztos nem venné meg, az ne vegyen, senki nem kötelezi, aki azt mondja, hogy kicsi a csomagtartó, az vegyen nissan navarát, akinek túl csúnya, vegyem volvot, senki sem kötelez senkit, és ne is nézzünk le senkit és semmit. ha nem tetcik, fordulj el!!!!!! Esetleges helyesírási hibákért bocsi, de éppen egy bécs közeli pihenőhelyen pihenek, és már fáradt vagyok.

2010. aug. 24. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
És hozzátenném, hogy lemez vastagság majdnem minden autón ugyan olyan, nem a lemez menti meg az életetek, hanem a gyűrődési zóna! de nyilván ezt meghazuttolja mindjárt néhány karosszérialakatos mester, meg autószerelő, bár sok autószerelő ritkán lát suzukit.
2010. aug. 24. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!