Nagyobb turbo nyomas hogyan?
Figyelt kérdés
1.9 tdi 1z
Lehuztam mar magnes szeleprol mindent de semmi..
2015. nov. 23. 22:14
1/10 anonim válasza:
Ha normális választ vársz, tiszteld meg annyival a válasz adót, hogy normálisan és érthetően felteszed a kérdést !
Ha saját maga sem tudod, hogy mit szeretnél kérdezni, akkor mielőtt felteszed a kérdést , gondolkozz el rajta.
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy tudom tudom elerni azt hogy ne szabajozzon le a turbo 0.9 bar nal?
2015. nov. 23. 22:24
4/10 A kérdező kommentje:
De hogyan kezdjek neki? Segitsetek legyszives
2015. nov. 23. 22:34
5/10 anonim válasza:
A Wastegate rudazatán tudsz állítani, akkor nőni fog a nyomás, vagy ha perverz vagy akkor simán lekötöd és akkor határ a csillagos ég.
6/10 A kérdező kommentje:
Es a westegate en hogyan? Csavar vagy mi? Mert azt mondta valaki hohy magnes szeleprol.huzzam le a vakuum csovet de semmi nem valtozott
2015. nov. 23. 23:05
7/10 anonim válasza:
Vidd inkább olyanhoz aki ért hozzá, hiába írjuk le ebből könnyen az lehet, hogy a végére egy szívódízel utánzatod lesz. :D
Amúgy mielőtt kattintott a kérdésre, hány ember gondolta, hogy TDI lesz?:D
8/10 anonim válasza:
"Amúgy mielőtt kattintott a kérdésre, hány ember gondolta, hogy TDI lesz?:D"
Mindenki :D
10/10 anonim válasza:
kaja is kell a levegőhöz. azért nem érzel semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!