Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan primera potféklámpa...

Nissan primera potféklámpa kérdés?

Figyelt kérdés
Ha felkapcsolom a világitást akkor halványan ég a potféklámpa. ha rálépek a fékre akkor ugy világit ahogy kell edig nem foglalkoztam vele mert azt hitem hogy a kézifék behuzásával is világit de ma kiderült hogy ehez a kéziféknek semmi köze 2001 évjárat az autó 1.6
2015. nov. 21. 18:51
 1/2 Beviz Elek ***** válasza:

N.A.?

Valahol kidörzsölődött a kábel és áthúz. Elölről egészen a majdnem a lámpáig egymás mellett mennek a kábelek. Most fejből nem tudom biztosra, de ha minden igaz a két oldal lámpái a két külön oldalon mennek a küszöbnél, a pótféklámpa a baloldalon van elhozva.

HB/kombi/szedán? Szedánnál a kalaptartóban vezették el, a HB-nél a C oszlopban, kombinál passz.

2015. nov. 21. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azért megnézném a hátsó lámpák testelését...
2015. nov. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!