Egyszerűen nem tudom mi baja lehet segítséget kérhetek?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy autót (Nissan primera p10) 92 es évjárat és egyszerűen nem tudom belőni az alapjáratot vagy 2500 on pörög vagy leáll.. karbis a kocsi szóval hamar megtaláltam az alapjárat állító csavart de nem tudom mi a baja... Ja és hidegen kéken füstöl néha valamikor normálisan plusz olyan mint ha kihagyogatna a negyedik henger alacsony fordulaton kaptam tippeket hogy szelepszár szimeringes vagy olajlehúzó gyűrűs de valaki meg azt mondta hogy a primerának szériahibája az alapjárat de 800 lenne a normális de 2500 nagyon Sok gatyám rámegy annyit fogyaszt kérlek segítsetek!!2015. márc. 11. 19:00
1/5 anonim válasza:
vagy sok levegőt kap vagy túl keveset de valószínűleg a szeleppel lesz gond hogy túl kevés nyomást ad mert enged és ezért áll le az autó és ezért nem tudod belőni a alapjáratot
2/5 A kérdező kommentje:
És ezt hogy lehet orvosolni a leg egyszerűbben és leg költséghatékonyabban?
2015. márc. 11. 19:27
3/5 anonim válasza:
Úgy hogy elviszed szerelőhöz aki kideríti mik a bajai konkrétan.
4/5 anonim válasza:
vidd el a szerelőhöz és majd meg nézi
5/5 anonim válasza:
Ha szelep szár hibás akkor tuti le kell venni a hengerfejet és fel kell az egészet újitatni mert ha csak az adott hiba lesz javítva akkor lehet 2 hónap múlva másik hengernél fogja ugyanezt be játszani. Aztán új hengerfejpakolással mehet vissza a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!