Nissan primera p11 2001 évjárat vezető oldali ajtó beálitása?
Ha kinyitod az ajtót, akkor látod a zsanért ami tartja. Alul felül talán 2-2 csavar.
Ehhez viszont ha minden igaz, le kell kapni a sárvédőt!
Valószínűleg nem fog sokat segíteni, inkább 2 új zsanér kellene. P11-144-hez keress, az van neked, bár szerintem a P11 is ugyanaz (nagyon valószínű).
Etöl tartotam hogy le kell venni a sárvédöt mert igen csak mögöte van zsanért rögzitő csavar
Abba biztam hogy lehet rajta valamenyit állitani anélkül hogy le vegyem a sárvédöt
Sajnos azzal az eldugott csavarokkal lehet állítani a magasságán. A sárvédőt lekapbi sem egy bonyolult dolog, akkor van gond, ha az elsőkerék mögött, a sárvédő-küszöb találkozásában már jóideje összegyűlt a trutyi, emiatt pedig szétrohadt a sárvédőd alja. Ha ez még nem történt meg, akkor nincs gond.
3 csavar a motorháztető alatt, 2 a küszübnél, 2 az ajtó takarásában, 1 a lökös takarásában, majd a műanyagbetét a kerék fölött. 1 csillagcsavarhúzó, egy 10-es krova és egy 10es csillag-villás (racsnis kivitelű jobb).
Ha már megbontod, érdemes lenne beszerezni másik zsanérokat és évekre letudnád a problémát (nem lesz könnyű!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!