Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis vagy Ford Fusion?...

Suzuki Ignis vagy Ford Fusion? (2003-2005-ös évjárat)

Figyelt kérdés
Pro és kontra, melyiket választanád? Tulajdonosi véleményeket nagyon szívesen meghallgatnám.
2015. nov. 11. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ignis. Öcsemnek az van, 8 eve vette hasznaltan de olajcseren kivül mast nem kellett csinalni vele. Hetente legalabb 3x hasznalja, de van h minden nap azzal jar.
2015. nov. 11. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég rosszakat írnak erről a kis Fordról: [link]

Bár nem mondtad el mire hazsnálnád, az Ignis biztosan minden tekintetben jobb választás lenne (kivéve esetleg a csomagtartó, ha a Fordé nagyobb, mert az Ignisé eléggé szűkös, bár mihez képest..).

Nekem 10 évig volt Ignisem, nagyon szuper és szerethető járgány. A motorja példátlan a kategóriában, eléggé durván gyorsul ha az ember jól bánik vele, igaz, ez a könnyű tömegének is köszönhető.

A fenntartása olcsó, én mindig a legdrágább olajat tettem bele és mindig elvittem szervizbe ha a probléma legapróbb gyanúja is felmerült bennem. Ez nagyjából 3-szor esett meg, mindig az volt hogy hallottam egy nagyon halk kotyogást menet közben a motor felől, amelynek oka banális volt, egy csavar lazult ki.

Ezen kívül volt fékcsere is, plusz én kicseréltettem a gyári lengéscsillapítót olajosra.

2015. nov. 11. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 2003-as Ignis, új kora óta. Először jöjjön a legnagyobb "hibája" ami látszik is, mégpedig az hogy kicsi. Nemcsak a csomagtér szűk, az utastér is. Ha valakit ez nem zavar, akkor bátran ajánlom, mert tényleg egy megbízható, szerethető gép. Méretéhez képest jól is megy (1.3 benzin). Mióta megvan, az éves szervizeken kívül 2-3 kopó alkatrészt kellett cserélni, mást nem. Így több mint 12 év után állítom, hogy jó vétel volt. :-)
2015. nov. 12. 08:24
 4/4 anonim válasza:

Egy 2006-os Fusiont hajtok, beletettem 134.000 km-t. Az első izzókat aránylag sűrűn cserélem, ill 120.000 km-nél álmában eltört a jobb első rugó. Ez típushiba, de eddig minden kocsinál álmában tört el, nem tudom, hogy hozták össze.

Szerintem ez nem olyan vészes hibalista. Tágasabb, kényelmesebb, mint az Ignis, a beltere sem használódik olyan mértékben.

2016. máj. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!