Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Még a forgalmi vizsga előtt...

Még a forgalmi vizsga előtt bekell fizetni az órákat? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Tehát az a kérdésem, hogy forgalmi vizsga előtt bekell fizetni az órákat az autós iskolánál? Tehát addig rendezni kell az anyagiakat? Vagy ha mondjuk vizsga után fizetem be az se gond? Csak az a lényeg, hogy mielőtt elmegyek megcsináltatni az okmányirodába a jogsit addig legyen rendezve, nem? Remélem értitek mire gondolok! Köszi!
2010. márc. 20. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez egy szolgáltatás. Egy szolgáltatást csak úgy vehetsz igénybe, hogy előre fizettél. Nem miután kiváltottad a jogsit. Ne haragudj, de hol élsz?
2010. márc. 20. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
a vizsgára csak a befizetést igazoló csekkszelvény birtokában mehetsz, uis, vizsga előtt bemutatandó, nélküle nincs vizsga!
2010. márc. 20. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem is akarom kiváltani még a jogsit...

Nem erről beszéltem!

Természetesen ez alap, hogy mielőtt megcsináltatom azelőtt bekell fizetni mindent!

Sztem olvasd el mégegyszer amit irtam, vagy ne reagálj ha nem tudsz olvasni!

Köszi!

2010. márc. 20. 18:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem a vizsgadijról beszélek!!!!!!!!!

Hanem az órákról, a levezett órákról!

2010. márc. 20. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Idézet: "a vizsgára csak a befizetést igazoló csekkszelvény birtokában mehetsz, uis, vizsga előtt bemutatandó, nélküle nincs vizsga!"

Igaza van, ő sem a vizsgadíjra gondolt. Amire mész a városi viszgára, a levezetett óráid után kapott csekket be kell fizetni, vagy nem viszgázhatsz. És azt a csekket a vizsgadíjas csekkel együtt be kell mutatni. Tudom, mert öcsém is most megy városira. 56.000 + vizsgadíj hopp!

2010. márc. 20. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 18:21! Köszönöm!

és így igaz, így értelmeztem a befizetési csekk bemutatását

2010. márc. 20. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Előbb fizetsz, utána kapsz szolgáltatást, ha valahol máshogy megy szólhatsz nekem is.
2010. márc. 20. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért kicsit merész kijelenteni, hogy a sztenderd dolog a kötelező.

A gépjármű oktatásra kötött szerződésben ez részletesen le van szabályozva. Van olyan, aki kap két év részletfizetési lehetőséget, és fél év alatt megszerzi a jogosítványt. A lényeg > a vizsgadíjakat ki kell fizetni, hiszen addig nem vizsgázhatsz. Azonban az, hogy az oktatást milyen úton-módon rendezed, az kizárólag rád és az iskolára tartozik. Amiben meg tudsz egyezni velük.

2010. márc. 20. 18:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszi aki hozzászólt!

Akkor látom mindenhol máshogy van! Mert én egyszer voltam már forgalmi vizsgán (2hete), és nem kértek semmilyen papirt a befizetésről (de befizettem az órákat)!

Csak most nem leszek itthon, csakis a csütörtöki vizsgámra tudok hazajönni és igy lehet nemtudom előtte befizetni a levezetett órákat, ezért irtam ki a kérdést! Na mindegy, majd a suliba betelefonálok megkérdezem!

Még egyszer köszi!

2010. márc. 20. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
zalaegerszegen ahol én tanultam, mindig utólag kellett fizetni. Minden hónap utolsó munkanapjáig az ahavit
2010. márc. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!