Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki milyen autót ajánlana 1.3...

Ki milyen autót ajánlana 1.3 millió körül kombin kívül? Mazda 3 az 5 golf is tetszik de hallottam hogy a Mazda kasznia nem túl jo magyarán hamar rohad

Figyelt kérdés

2015. nov. 19. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Apám is Golf 5-ön gondolkozott aztán Ford Focus lett belőle, és nem bántuk meg.
2015. nov. 19. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1.3 misiért ne nézz golf 5-öst szerintem.

Mik az elvárások a kocsival kapcsolatban és mennyit vennél vele?

2015. nov. 19. 22:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Hat nem túl sokat havi 1000 km max legyen megbizható es legyen benne erő is ha kell nem vágyom sport autóra de nagy se legyen nagyságra a fent emlitettekhez hasonló lenne 80-110 Le elég is lenne es persze a fogyasztás sem utolso
2015. nov. 19. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Bármennyire is szeretem a golf5 sajnos a benzin motorjai elég ódivatúak főleg egy mazdához képest. A mazda 3 jó autó, ha találsz rozsdamenteset akkor én azt venném szívó benzin motorral. Esetleg egy ford focus 1.6 benzinnel még bővítheted a listát.
2015. nov. 19. 22:18
 5/14 Osynho ***** válasza:
0%
Ha számít a vezetési élmény, akkor BMW E46 320i.
2015. nov. 19. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan korú Mazda amit venni szeretnél, nem fog rohadni, emiatt nem kell aggódni. Teljesne nyugodtan meg lehet venni. Csak régi Mazdák szerettek rozsdásodni.
2015. nov. 19. 23:30
 7/14 anonim ***** válasza:

BMW nem tudom hogy jön ide, ahol foontos, hogy fenn lehessen épkézláb határok közt tartani.

Én mondjuk a Mazdát választanám, megbízhatóbb konstrukciók.

Ha kifogsz egy olyat ami nem rohad, és utána is garázsban tartod akkor semmi baja sem lesz. Rohadni csak akkor fog ha folyamatosan ki van téve az időjárásnak stb.

2015. nov. 20. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Elég nevetséges még ide is ide keverni ezt a "bmw"-t vélt vezetésélménye miatt.

Ha a használtautó piacon találsz olyan Mazdát, aminek jó állapotban van a kasznija, akkor érdemesebb lenne azt venni; szerintem.

2015. nov. 20. 10:33
 9/14 Osynho ***** válasza:
40%

"BMW nem tudom hogy jön ide, ahol foontos, hogy fenn lehessen épkézláb határok közt tartani."

Egyrészt nem írta a kérdező, hogy a fenntartási költségeket minimálisra szeretné szorítani, másrészt egy nem legyilkolt benzines e46-ot nem akkora összeg fenntartani, hogy meg kelljen ijedni tőle. Japán alkatrészárak nem magasak?

"Elég nevetséges még ide is ide keverni ezt a "bmw"-t vélt vezetésélménye miatt."

Vélt? :)

2015. nov. 20. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálam csak vélt, nem voltam elájulva tőle....
2015. nov. 20. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!