Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá arra a lányra aki tetszik nekem?! Tudom, hogy millió egy ilyen kérdés van de egy kicsit mindegyik más és más, ezért most én a sajátomat részletezném.
Én jelenleg 16 éves vagyok. Középiskola 3. osztályos tanuló. A lány aki nekem tetszik most 14 éves és általános iskola 8. -as. Egy ideje bejön nekem, őszintén még általánosban is megfogott de akkor még túl fiatal volt. Hogyan írjak rá facebookon? Szórakozni nem nagyon jár ki a városba. Inkább csak látásból ismerem, köszönő viszonyban vagyunk egymással, utcán ritkán látom.
Érett válaszokat várok. Köszönöm előre is a segítséget!:)
16/F
Hasonló volt a helyzet a barátommal 2 éve. :D
Ő úgy írt rám, hogy "szia! nem te integettél ma a buszmegállóból nekem?" Írtam neki, hogy nem, erre ő írta, hogy milyen kár, mindig örül, amikor engem lát. Na és innen beindultak az események, leveleztünk egy hétig kb, aztán elhívott sétálni...és 2 éve együtt vagyunk. (:
18/L
De amúgy tényleg..
aztán jöhetnek a tiszteletkörök,mizu,mit csinálsz,ilyenek:)
Egy valamit nem értek :D ti lányok nem meritek megkérdezni pedig minden fiu arra vár hogy oda mennyen hozzá egy lány és azt mondja: szia nagyon tetszel :D elmegyünk valahova?
Igen kicsit ciki ha a lány kezdeményez de ilyenkoor muszály
Ide nem írok semmit.
Üziben tudok segíteni, akár késöbb is :)
Teszünk 1 próbát az én stílusomra? :D
Am kérdező:
Ne várd el, hogy én írjak, elvégre nem nekem fontos a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!