Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá arra a lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá arra a lányra aki tetszik nekem?! Tudom, hogy millió egy ilyen kérdés van de egy kicsit mindegyik más és más, ezért most én a sajátomat részletezném.

Figyelt kérdés

Én jelenleg 16 éves vagyok. Középiskola 3. osztályos tanuló. A lány aki nekem tetszik most 14 éves és általános iskola 8. -as. Egy ideje bejön nekem, őszintén még általánosban is megfogott de akkor még túl fiatal volt. Hogyan írjak rá facebookon? Szórakozni nem nagyon jár ki a városba. Inkább csak látásból ismerem, köszönő viszonyban vagyunk egymással, utcán ritkán látom.

Érett válaszokat várok. Köszönöm előre is a segítséget!:)

16/F

2013. jan. 3. 21:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget.:) Igazából az első üzenetet nehéz elindítani, onnantól menni fog magától. Kb, ha megkérném egyik barátomat h írja azt neki h szia és enter menne minden magától, csak de nehéz lenyomni azt a billentyűt ilyenkor. Amúgy pozítívan csalódtam ebben az oldalban. Mindenki szapulja, hogy a sok troll itt irogat (bár nem mondom, lehet én találkoztam csak eddig a gyik elitjével), meg tele vannak posztok innen vett hülyeségekkel. Ezért köszönöm szépen, hogy eddig mindenki értelmes dolgokat válaszolt és próbált segíteni. :)
2013. jan. 4. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
vedd ugy hogy egyszer elunk,es ezzel nem veszithetsz semmit sem.. a csaj is azt fogja becsulni leginkab hogy ramertel irni:) elhiszem hogy neheez ojankor, de tedd fere mindne buszkesegedet , es hajrá!:) ha valamiben szeretnel meg segitseget akkor nyugodtan akar priviben is irhatsz,amiben tudok abban segitek barmikor szivesen:)
2013. jan. 4. 14:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Helyettem az alkohol nyomta me az entert. Most válaszra várok. Ha jó írok, ha nem nem.
2013. jan. 5. 01:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Na? :D
2013. jan. 5. 02:18
 15/17 A kérdező kommentje:
látni látta, de nem írt vissza.
2013. jan. 5. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:
ne add fel!!!!:) lehet hogy csak nem volt ideje...ensem irok vissza senkinek sem ha nincs idom!..nyugi.. ha lesz ideje majd visszaír, de ne keseredj el, es ne add fel!... hisz tudod.. bátraké a szerencse!:)
2013. jan. 5. 18:43
 17/17 anonim válasza:
Na mi volt?
2014. ápr. 14. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!