Ha valakit kiteszek az autómból azért érhet büntetés?
Figyelt kérdés
Elolvastad az első mondatot, rossz fiú vagyok. Vagy mégsem? Szóval van a lakhelyemen egy haver, neki meg egy barátnője. Szülinapja előtt egy nappal rám írt hogy eljön hozzám a barátnőjével, csináljunk valami programot. Nem nagyon érdekelt már akkor sem a gyerek, mert tényleg csak akkor jött amikor kellett neki valami. Olyan hogy menjek el vele meg a haverjaival bulizni olyan sose volt. Vettem neki ajándékba 7 deci rövid italt, bementünk a városba, a haver vett a csajának kaját és a csaj besértődött mert a haver elment 10 percre. Ott kellet keresgetni fél óráig a k-t. Ez így van ahogy leírtam. Tudom sokatok ilyen mint az állítólagos haver meg barátnő és támadni fogtok. Ez ellen nincs mit tenni szóval ennek a csoportnak jó szórakozást! Na de térjünk vissza a lényegre. Hétvégén nekem volt a szülinapom, ugyanazt csináltam mint a haver, ráírtam, mondta hogy eljön holnap. Mondanom sem kell hogy a mai napig nem köszöntött fel, majd ha kell neki valami :D Szóval úgy vagyok vele hogy minek ilyen haver, és inkább utáljanak mint lenézzenek. Karácsonykor tuti itt lesz a barátnője, elhívom őket a városba valami programra. Aztán gonosz bosszút állva mondom hogy elmegyek veszek nekik valami kaját és otthagyom őket. Amugy nem azért teszem hogy élvezkedjek, hanem hogy tudják hol a helyük. A haver már nagykorú, a csaj meg még kis korú. Nyilván nagyon sokan vannak akiknek olyan haverjuk van mint nekem, szóval tőlük kérdezem hogy ha valakit "kiteszek" a kocsimból egy jó messzi városban van valami felelősségvállalásom?2015. nov. 18. 06:07
11/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Na mi lett? Nekem leírhatod fejleményeket!
12/14 A kérdező kommentje:
Ígérgettem neki csak, de mindig közbe jött nekem valami. Este 8-kor felajánlottam a segítségemet, de akkora már más segített neki, és értékeli hogy segíteni akartam neki. Ami annyit jelent hogy legközelebb is hozzám fordul ha kell neki valami :D Végül is elhitte az ígérgetéseimet. Rákérdeztem a szülinapra. Annyit mondott hogy amikor volt a szülinapom nem jött el, mert mondtam neki hogy aznap nem leszek otthon, másnap meg a mamámhoz megyek el. Aznap tényleg nem voltam otthon pár órát, meg mamámnál is kb. 1 órát voltam másnap. Írtam neki hogy ma is csak amiatt jött volna mert kellett neki segítség, ő meg írta hogy nem igaz, a szülinapom miatt akart jönni. Mellékesen tegnap 3-szor mászott le hozzám, 4-edjére meg csak azért nem jött mert már más segített neki ugye, egy végtelenségig lusta és önző embertől hihető hogy csak a szülinapom miatt jött volna. Írtam neki hogy akkor ha ez tényleg igaz jöjjön el holnap. Persze nem jött el pedig megígérte :D Ez kb. az a szint hogy valakinek kakit nyomok az arcába, és azt mondom neki hogy csak csokit akartam neki adni, az orrom meg elvolt dugulva :D Nem veszek vele össze, majd ha találkozok vele valahol elbeszélgetek vele, de segíteni tuti nem fogok neki :) Szerintem ez így korrekt. Igaz az se szép dolog hogy hazudozok neki, de ha hagynám magamat kihasználni akkor meg mindenki csak egy balekot látna bennem. Nem foglalkozok a sráccal, nem érdekel haverom lesz-e 1 év múlva is, de ha valakit érdekel számon kérhetem rajta a dolgokat ma. Szigorúan csak érdekességképpen :) Lehet fogadni hogy mi fog történni :D
2015. nov. 19. 17:51
13/14 anonim válasza:
Nem vagy természetes ember. Hazudozol, hisztizel, duzzogsz. Voltál már nővel? Kezdj el gyúrni, járj el diszkóba és szerezz egy nőt.
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves dzsigolo Úr! Kérlek fejtsd ki bővebben a tanításaidat :)
2015. nov. 19. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!