Ha valakit kiteszek az autómból azért érhet büntetés?
Figyelt kérdés
Elolvastad az első mondatot, rossz fiú vagyok. Vagy mégsem? Szóval van a lakhelyemen egy haver, neki meg egy barátnője. Szülinapja előtt egy nappal rám írt hogy eljön hozzám a barátnőjével, csináljunk valami programot. Nem nagyon érdekelt már akkor sem a gyerek, mert tényleg csak akkor jött amikor kellett neki valami. Olyan hogy menjek el vele meg a haverjaival bulizni olyan sose volt. Vettem neki ajándékba 7 deci rövid italt, bementünk a városba, a haver vett a csajának kaját és a csaj besértődött mert a haver elment 10 percre. Ott kellet keresgetni fél óráig a k-t. Ez így van ahogy leírtam. Tudom sokatok ilyen mint az állítólagos haver meg barátnő és támadni fogtok. Ez ellen nincs mit tenni szóval ennek a csoportnak jó szórakozást! Na de térjünk vissza a lényegre. Hétvégén nekem volt a szülinapom, ugyanazt csináltam mint a haver, ráírtam, mondta hogy eljön holnap. Mondanom sem kell hogy a mai napig nem köszöntött fel, majd ha kell neki valami :D Szóval úgy vagyok vele hogy minek ilyen haver, és inkább utáljanak mint lenézzenek. Karácsonykor tuti itt lesz a barátnője, elhívom őket a városba valami programra. Aztán gonosz bosszút állva mondom hogy elmegyek veszek nekik valami kaját és otthagyom őket. Amugy nem azért teszem hogy élvezkedjek, hanem hogy tudják hol a helyük. A haver már nagykorú, a csaj meg még kis korú. Nyilván nagyon sokan vannak akiknek olyan haverjuk van mint nekem, szóval tőlük kérdezem hogy ha valakit "kiteszek" a kocsimból egy jó messzi városban van valami felelősségvállalásom?
Szerintem megteheted, de nem kene lesullyedni a szintjére. Szerintem amikor keresne mondd neki, majd akkor ha felkoszontott.
2015. nov. 18. 07:04
2/14 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. Inkább akkor kell nemet mondani, amikor ő hív, és hidd el, gyorsan le fog kopni.
2015. nov. 18. 07:11
3/14 anonim válasza:
Kicsit hisztis vagy. Dobj be egy sznikerszt. A dákódat ne slukkolja le? Az gáz tényleg, hogy kihasznál és csak szükségből megy de azon beduzzogni, hogy nem köszönt fel? Azt sem tudom mikor születtek a haverjaim. A köszöntgetésre ott a család.
2015. nov. 18. 07:21
4/14 anonim válasza:
Tudom, hogy fájni fog, de sajnos te sem vagy jobb annál az állítólagos havernál.
2015. nov. 18. 07:50
5/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, még az utolsónak is. Amikor írtam tényleg elég ideges voltam emiatt, de nem ér annyit az egész. Élje saját életét, legyen boldog, csak ne legyem közöm hozzá :D Az ilyenek egyébként is azon húzzák fel magukat a legjobban amikor lekoptatják őket. Majd ha akar valamit udvariasan elküldöm, ezzel idegesítem fel a legjobban.
2015. nov. 18. 09:14
6/14 anonim válasza:
A büntetést már megkaptad. Kicsinyes vagy, bosszúálló és szarrágó. Elég büntetés lehet így élni, nem kell ezt még fokozni.
2015. nov. 18. 11:54
7/14 anonim válasza:
Rosszul állsz a dologhoz Kérdező!
Ugyanis én az ilyen "havert" (szerencsére nincs is) a kocsiba se engedem be, így nem is kell fél úton kiraknom. Mellőzd őt és a hasonló típusú embereket akik kihasználnak és akkor nem fogsz csalódni.
2015. nov. 18. 17:37
8/14 A kérdező kommentje:
6.: Naaaa, a kétszínűt és a számítót kihagytad! Máskor próbálj részletesebben válaszolni :)
7.: Tudom hogy rosszul állok a dolgokhoz, de az a baj hogy már nagyon sok ilyen havert mellőztem, és hát 21 éves koromra nem maradt túl sok haverom :D
Egyébként a srác ma rám írt xd Nem a szülinapom miatt... :D
2015. nov. 18. 17:46
9/14 anonim válasza:
"Egyébként a srác ma rám írt xd Nem a szülinapom miatt... :D"
Csak könyörgöm ne ugorj neki, hanem pattintsd le a francba.
2015. nov. 18. 18:54
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hogy mellém állsz :D
Egyébként most a közös haverunknál, lacikánál várakozik rám, már ma 2-szer járt nálam, de "nem voltam otthon" :D
Ha valakit érdekel részletesebben leírom a dolgokat xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!