Akik nem szeretik a dízel autókat, miért nem szeretik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 11:07
21/26 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:26-nak.
"9:41 igazad van, Mercedesből is mint mindenből csak diesel" Merci, BMW és hasonló dízelek jók, de akkor is szennyezik a levegőt. Jah meg szerintem az átlagmagyar nem tud megvenni mercedes dízelt, max dacia meg hasonló kis izéket, 1.5ös térfogattal, ami dízelhez kevés. dízelből szerintem minimum 3000ccm kell... de ha már dízel az legyen teherautó meg hasonlók
22/26 anonim válasza:
Ilyen benzin árak mellett benzinest???Hehehehe!A gázolajat mindig meg lehet fél áron venni, meg jobban is megy mint egy ugyan akkora köbcentis bengás és kevesebbet is pocsékol...
23/26 anonim válasza:
2.2 hdi megy, mint az álom, nem eszi le gatyádat, nyomaték, egyáltalán nincs az a tipikus diesel kerregő hang. Van 1.3 -as benzinesem is, de az a nyomatékot magas tartományban adja le. Hosszú útra mindenképpen diesel.
24/26 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik egyenlőre a dieselre szavaztak többen
25/26 anonim válasza:
Egy W201 Mercedes 190 2.5d szívódízel, jó állapotban, rendes felszereltséggel szerintem jobb választás, mint sok mai autó, főleg a megbízhatóság terén. Ha valami baja van, akkor is csak filléres, de az nem jön elő a következő évszázadig:D És a későbbi évjáratokban nagyon sok extra benne van.
26/26 anonim válasza:
Én azért nem szeretem mert nem szeretnék tüdőrákot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!