Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti már találkozhatok olyannal,...

Ti már találkozhatok olyannal, aki a biztonsági övet használókat lenézi, illetve különböző sértő szavakat intéz felé meg piszkálódik végtelenül?

Figyelt kérdés
19 éves korom óta vezetek kocsit és a napokban történt velem, hogy egynémelyik hú de erőske nagymenő nekiáll pampogni egy stop táblánál, hogy (finoman fogalmazva, hogy be sértsek szabályt) igencsak égő, hogy bekapcsolom az övet, illetve mint írtam nekiállt sértegetni is. Viszont követni is kezdett és már annira untam, hogy inkább fizetek gyorshajtási bírságot, de nem juttatom kórházba törött csontokkal, hogy aztán mehessek a börtönbe. Az efféle agyatlanokhoz legközelebb rendőrt hívjak zaklatásért vagy valaki mást?
2015. nov. 15. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
rafipax
2015. nov. 15. 20:49
 12/13 Beviz Elek ***** válasza:
Én most sem kapkodok a fix traffik miatt. Abból a szögből nem sokat lát be a kamera, sőt még szabad szemmel a kocsi előtt állva is nehéz megmondani hogy bekötöttem-e magam :)
2015. nov. 15. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=d7iYZPp2zYY

Az övet nem kamera miatt kell bekapcsolni...

2016. ápr. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!