Miért kötik be az autóban a biztonsági övet, ha nem is ül benne senki?
Figyelt kérdés
Már sokszor láttam, az öv be van kötve, de nem ül senki az autóban. Mi értelme van? Úgy is ki kell kapcsolni, ha valaki vezetni akarja (aztán meg újra be).2015. okt. 5. 21:23
2/9 anonim válasza:
Ilyet én még nem láttam, de talán az immobilizer miatt tehetik.
Ha a biztonsági öv nincs rögzülve a lezáráskor, s később az övfeszítő mozdít rajta, bekapcsol a riasztó.
3/9 anonim válasza:
Ha vizes ruhában (eső miatt) kötöd be magad, akkor vezetés után érdemes bekötni a biztonsági övet, hogy könnyebben megszáradjon.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ennél a válasz sokkal egyszerűbb...egyszerűen behumman a delikvens és öv csatolgatás nélkül megy és így nem zavarja a pittyegés ami az övhasználtara hívja fel a figyelmet :) van,h céges kocsiban az anyósülés felőli övet szoktam bedugni az enyémbe (sofőr) ugyanezen okból kifolyólag
5/9 anonim válasza:
Vagy csak azért mert nem köti be magát az illető, de a figyelmeztető hang meg zavarja
6/9 anonim válasza:
Pontosan azt akartam írni mint a 4-es.
A pittyegés miatt aztán csak beülnek, balesetnél meg néznek amikor az arcukba robban a légzsák és eltöri a nyakukat.
7/9 anonim válasza:
fater is becsatolja az összest mindig. szokott pakolni az ülésekre, az meg csipog ha nagyobb terhet érzékel, s az öv nincs bekapcsolva.
8/9 anonim válasza:
Muszakin be kell csatolni mindet. Aztán meg mÚgy marad.
9/9 anonim válasza:
Műszakin nem hiszem, hogy valóban foglalkoznának vele, a hátsó középső övcsatot az ülés alatt tartom 16 éve, és sosem vették még elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!