Ford mondeo mk3 biztonsági öv jelzést hogy lehet kiiktatni?
Figyelt kérdés
Próbáltam a gyújtás-öv 3x be ki-tompított-öv 3x be ki-gyujtás le.. De ez csak az első leállításig működött. Valami végleges megoldása van ennek? Esetleg ülés alatti stekker bekötési rajzot tud valaki? Köszönöm!2015. júl. 29. 10:09
1/9 anonim válasza:
Nem véletlenül van benne. Szerintem iktasd ki az olajnyomás jelzőt is.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért az ilyen talál meg?! Istenem... Utasítsd rendre a családod, de ne engem..
2015. júl. 29. 10:46
3/9 anonim válasza:
Miért akarnád kiiktatni? Elromlott, és akkor is jelez, ha be van kötve az öved?
4/9 anonim válasza:
Senki sem utasított rendre. Te meg a saját családoddal törődj, ne máséval.
5/9 anonim válasza:
Én úgy iktattam ki leghatékonyabban, hogy bekötöttem magam. Ha szerelni szoktam, akkor viszont van itthon egy bontott övcsatom amit be szoktam dugni, és így nem kell ki-be kötnöm magam percenként. Ha viszont elromlott az érzékelő, akkor azt csak egy hozzáértő tudja kiiktatni az ECU-ból.
6/9 anonim válasza:
"Utasítsd rendre a családod, de ne engem.."
Mert ki vagy te? A helyi terminátor vagy a falubikája?
Itt a megoldás a problémádra:
7/9 anonim válasza:
Legjobb módja, a becsatolás, próbáld ki, hatékony! Még a rendőr sem büntet érte, de a nyakad se töröd ki ha ütközöl (nem csak te lehetsz ám hibás egy ütközésnél, és általában a vétlen szokta a rövidebbet húzni, ha nincs bekötve akkor pláne...)
8/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2015. júl. 29. 17:25
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 29. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!