Milyen autó a Toyota Hilux, mire lehet számítani vele?
Figyelt kérdés
Akinek van vagy volt ilyen autója, illetve jól ért a témához szeretnék megkérdezni olyan dolgokat, amiket tudni érdemes. Annak már utánanéztem, hogy talán ez a legstrapabíróbb és legmegbízhatóbb terepjáró fajta a piacon. Érdekelne viszont, hogy ha vennék egy újat, mi jellemző erre a típusra. Például vannak e tipikus hibái, amik előjöhetnek idővel? Városban és terepen milyen fogyasztás jellemzi és ugyanúgy jól tűri a nyári 50 fokos, dugóban állást, mint a vidéki kátyus, rossz utakat és esőt? Gondolom jó a műszaki felszereltsége, de ugye nem kell arra számítani, hogy egy guminyomás probléma miatt már 100 ezerért dugnak rá laptopot a szervizekben? Szinte bármi érdekel, köszi előre is.
2. Volt ilyen gépem,1 saját és 1 céges is. Erős,megbízható,korrekt gép. DE!!!! Nem komoly terepjáró,csak maximum komolyabb földutakra jó. A fogyasztást illetően,nos szeret inni,de cserébe bírja a strapát és a teher hordást és olyan,hogy kátyu meg padka...ne nevettes,meg sem érzi.
3. Nekem egyikkel sem volt komolyabb bajom,igaz mind a 2 rendszeresen volt szakszervízben az előírt ellenőrzéseken.
Ráadásul sok bontott alkatrész is van már hozzá bagóért.
2015. nov. 12. 16:57
3/4 anonim válasza:
harminc évvel ezelőtt volt szolgálati kocsim..jópár ezret mentem vele lehetetlen sivatagi körülmények között, nappal ötven fokban, és mindent bírt..azóta csak jobb lehet..
az egyik legjobban sikerült típus..jó választás.
hogy mire lehet számítani? évekig tartó felhőtlen örömre.
2015. nov. 12. 17:53
4/4 A kérdező kommentje:
2-ik és 3-ik köszi szépen a válaszokat vagy nevezhetjük megerősítésnek is. első válaszolónak pedig ennél az autónál nem. évtizedes, km százezreket futott darabokat használnak kb. jelenleg arab és afrikai országok gonosztevői is és vígan elmennek vele a brutál sivatagban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!