Mostani Toyota Avensis, Mazda 6 és Kia Optima tapasztalatok. Melyik mellett mi szól, vagy ellene?
Köszönöm! Azt nem írtam, bőr belsős, ami legmagasabb felszereltségben van nálam képben. Így nálam pont középre került árban.
Várok még válaszokat. Látom azért szép számmal futnak már útjainkon. Főleg a Mazdák úton-útfélen ott vannak.
Köszönöm a hasznos információt! A kötelező szerviz zárta ki a Ford Mondeo-t a listáról.
Eddig az az a típus a befutó nálam. Benzines akarok én is, igaz nagyobb motorral. A Kia az dízel és turbó is, de ott meg hét év garanciával csábítanak.
Igen, de a KIA-nál nem mondják el, hogy a 7 év garancia szinte semmire sem vonatkozik. Elég megnézni a Ceed-et. Ismerősömnek van egy kombi Ceed-je jelenleg. Nem mondom, hogy sok minden elromlott rajta, de akadt 1-2 típushiba. Érdekes módon a szervizben mindig találtak egy olyan részt a szerződésben, hogy ne kelljen ingyen cserélni.
Ha lenne pénzem új autóra, biztosan a Mazdát venném.
Köszönöm! Van karószériára valamilyen 7 éves benne. De mindegy is mert turbó dízel, és csak a full extásban van bőr belső. Én meg ráadásul benzinest akarok venni.
A Toyota Avensis és Mazda 6 közt nehéz a döntés. Az előbbi nálam az esélyes, az utóbbiról meg csak jót hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!