Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostani Toyota Avensis, Mazda...

Mostani Toyota Avensis, Mazda 6 és Kia Optima tapasztalatok. Melyik mellett mi szól, vagy ellene?

Figyelt kérdés
Amúgy Toyota Avensis, Mazda 6 (négyajtós, a csomagtér miatt), Kia Optima a garancia miatt is, vannak az új autó terv listán.

2015. okt. 17. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
A Kia nálam a befutó, mert legalább olyan jó mint a tobbi de még szép és olcsóbb is.
2015. okt. 17. 17:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Azt nem írtam, bőr belsős, ami legmagasabb felszereltségben van nálam képben. Így nálam pont középre került árban.

Várok még válaszokat. Látom azért szép számmal futnak már útjainkon. Főleg a Mazdák úton-útfélen ott vannak.

2015. okt. 17. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 1.8as benzines avensis van 2014es, 22E km van benne, eddig semmi nem volt vele, ami meglepő is lenne ennyi kilométerrel. Külön pozitívum, hogy egy olajcsere 28 ezer forint a márkaszervízbe. Ismerős Volvo xc60asára meg 80 ezer. Rablás.
2015. okt. 17. 19:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos információt! A kötelező szerviz zárta ki a Ford Mondeo-t a listáról.

Eddig az az a típus a befutó nálam. Benzines akarok én is, igaz nagyobb motorral. A Kia az dízel és turbó is, de ott meg hét év garanciával csábítanak.

2015. okt. 17. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de a KIA-nál nem mondják el, hogy a 7 év garancia szinte semmire sem vonatkozik. Elég megnézni a Ceed-et. Ismerősömnek van egy kombi Ceed-je jelenleg. Nem mondom, hogy sok minden elromlott rajta, de akadt 1-2 típushiba. Érdekes módon a szervizben mindig találtak egy olyan részt a szerződésben, hogy ne kelljen ingyen cserélni.

Ha lenne pénzem új autóra, biztosan a Mazdát venném.

2015. okt. 17. 22:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Van karószériára valamilyen 7 éves benne. De mindegy is mert turbó dízel, és csak a full extásban van bőr belső. Én meg ráadásul benzinest akarok venni.

A Toyota Avensis és Mazda 6 közt nehéz a döntés. Az előbbi nálam az esélyes, az utóbbiról meg csak jót hallani.

2015. okt. 18. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 közül az legyen nálad a döntő szempont, hogy melyik tetszik jobban kívül és belül egyaránt. Mindkettő megbízható nagyon.
2015. okt. 18. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Toyota Avensis lesz a nyerő. Nem csábít el, a futó párduc Mazda 6-os.
2015. okt. 18. 20:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma megrendeltem a Toyota Avensis-t.
2015. okt. 19. 18:06
 10/10 anonim válasza:
Bejött az Avensis?
2018. márc. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!