Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalatokat és tanácsokat...

Tapasztalatokat és tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés
A héten vettem egy 2005(10.hó)-ös Ford Mondeo Kombit, 2.0 TDCI motorral. Most először van dízel autóm, tudnátok adni valamilyen tanácsokat, hogy hogyan kell vezetni, mennyivel másabb mint a benzines?? Azt tudom, hogy indulás előtt és után is járatni kell hagyni kicsit, de ezen kívül semmi többet. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 8. 18:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy 10.000km után újra kellene benne cserélni! 180.000 km van benne most, 170.000-nél volt olaj,szűrők, minden lényeges cserélve.
2015. nov. 9. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 10.000 renként cseréltem minden autómnál olajat de volt hogy 8.000 nél is hidd el meghálálja.
2015. nov. 11. 00:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt sok jó válasz. A Mol kutakat kerüld, helyben adja a ócska üzemanyagot amit Shell, Agip és ÖMV kívül mindenki egész országban tőle vesz, kivéve ilyen hazánkban tízéves kis márkákat! Ha konkurensnek rosszat adna el, az ÖMV-tól vagy Shell-től vennék utána. Amúgy ÖMV is csak nyugati határszélen árulja a saját üzemanyagát.
2015. nov. 11. 01:55
 14/15 anonim ***** válasza:
13# hatalmas baromságot írtál...a MOL a legjobb benzinkút ezt motoron ülve tapasztaltam és kétkeréken nagyon sok benzinkútnál kellett már tankoljak és amimor a molos benzin kerül avgépbe azt azonnal megkérdőjelezhetetlenül észrevenni...a MAMI csinált egy felmérést is emelyben nagyonsok kút üzemanyagát tesztelte és a mol elsöpört minden mást...
2015. nov. 11. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az Őrsön volt egy MOL kút, még jó hogy csak darás nem volt a dízel, meg ahhoz közel Kőbányán ugyan ez volt.
2015. nov. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!