Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a ROBOGÓMNAK?...

Mi lehet a baja a ROBOGÓMNAK? (Info lent)

Figyelt kérdés

--2009-Yamaha Neo's-70cm3

--Sportkipufogo

--700 km van benne

A gond ,hogy mentem ma vele és menetközben nem reagált a gázra,és megálltam ,próbálgattam ,de ha huztam a gázt hangot kiadott,viszont a kerék nem forgott.

Tehát haza kellett tolnom,csak nemtudom mi lehet a baja:S

Valakinek valami hasonló esete,vagy esetleg aki ért hozzá?

Tehát a GOND:A motor működik,viszont a gázra nem igazán reagál:SA HÁTSÓ kerék forgása nem megy.

VÁlaszokat előre is megköszönöm 19/F

2010. márc. 18. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vagy a valto, vagy a lanc. Ha a lanc a helyen van, akkor a valtoban lesz a gond. Ez szinte biztos.
2010. márc. 18. 23:36
 2/14 A kérdező kommentje:

Már nincs garancia,a javitás drága vagy bonyolult?Csak mert kijött a jó idő és szeretnék már egy kicsit motorozni.

Létezik ,hogy csak valami letért a menetéről vagy egyéb?

Csak zavaró hogy pöccre indul a motor,és felrakom támaszra huzom a gázt és ha már huzom 15 mpe akkor elkezd pörögni a kerék,de elsöre mikor huzom a gázt semmi.:S

2010. márc. 18. 23:54
 3/14 anonim ***** válasza:
a tengelykapcsolóval lesz a gond i agree. esetleg valami elektronikus hiba ha van benne ilyen (nem ismerem a típust)
2010. márc. 18. 23:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Megha simán van a földön akkor hiába huzom nemindul el:S .De mikor támasztékon vanse mindig forog a kerék.Nemértem.
2010. márc. 18. 23:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Az automata valtoban van a gond. Az egyben a tengelykapcsolo is. A hiba lehet semmiseg is, pl egy csavar megengedett, de lehet, hogy elkoptak a paknik. Ez utobbi nem hirtelen tortenik, hanem egyre furcsabban valt a motor. De lehet egy alaktresz torese is, ami megint, nem kotelezoen draga...
2010. márc. 19. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=9TnkUIecRE4

Itt láthatod azt hogy hogyan kerül át a forgatónyomaték a variátortárcsáról(első) a röpsúlyos kuplunghoz,(hátsótárcsadob)egy szíj segítségével.

Itt pedig a variátor animációs működése :

http://www.youtube.com/watch?v=3yRskb0BYwE&feature=related

Ezen a 2 szerkezet valamelyikében van a gond. Nem drága javítani,ehhez vannak javító készletek is motoros boltban.

2010. márc. 19. 06:21
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segitségeteket,nemhiszem,hogy elkopott volna bármilyen alkatrész is,mivel a motorban összvissz 700km van.Nagyjából tudnátok árat mondani hogy mennyibe lehet?

Mert én autózom is ,és ha csak átvizsgálják az már 5-10 ezer.A robogo szerviz remélem nem ilyen húzós

2010. márc. 19. 11:03
 8/14 A kérdező kommentje:
A másik.Van rá esély hogy otthon megtudjam csinálnni?Vagy megnézni egyáltalán mi a baja,vagy ide is ilyen tipus szerszámok kellenek?
2010. márc. 19. 11:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Először vedd le a deklit, és többet látsz/tudsz. Amúgy nem igényel speciális szerszámokat,de azért alapvető szerszámok szükségesek,mint a dugó és villáskulcs készlet,csavarhúzók és egy kis műszaki érzék sem árt. Nem egy túl bonyolult szerkezet az átvitel.
2010. márc. 19. 17:07
 10/14 anonim ***** válasza:
elsőszámú baja h robogó
2010. márc. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!