Milyen jó Autó Hi-Fi teszt zenék vannak? (bővebben lent)
Pár zenét szeretnék összeszedni amik kifejezetten jók autó Hi-Fi RENDSZER teszteléséhez!
Most nem a Subtest-ekre gondolok hanem kifejezetten az egész rendszerhez!
Olyan zenék amikben kifejezetten ki lehet hallani a közép/magas hangokat is(gitár,zongora,effektek...) + van benne nagy mély is!
Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM&ob=av2e
Légyszi linkeljetek nekem youtube-ról ilyen zenéket amik kifejezetten ezekhez jók (minden zenei Stílusban érdekel)
Köszönöm előre is!
a minőségi autóhifi beállítást nem lehet minden zenei stílushoz beállítani,ezért nem ártana ha tudnád hogy mégis milyen stílusú zenék kellenének.
plusz nem árt hozzá ha vájt fülű vagy.
remélem van bitumenlap a kocsiban,az javít a minőségen is nem csak szigetel.
tiesto, pitbull give me .... , party rock
de nem a szar minőségből, hanem thepiratebay-ról letöltesz valami rendes minőséget.
ebben van minőség
* Automatikusan eltávolított tartalom.
1.: Konkrétan mindenféle zenei stílus-t megszeretnék nézni hogy is szól és milyen beállításokkal! Amúgy én személy szerint a House vonalat erősítem!
2.: Köszönöm szépen! (a minőségre én is gondoltam) ,konkrétan van még pár darab FLAC. -os retro zeném :)
FLAC-ot nem is tudsz MP3-ba írni!
Amúgy eredeti lemezekkel próbálkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!