Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jó Autó Hi-Fi teszt...

Milyen jó Autó Hi-Fi teszt zenék vannak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár zenét szeretnék összeszedni amik kifejezetten jók autó Hi-Fi RENDSZER teszteléséhez!

Most nem a Subtest-ekre gondolok hanem kifejezetten az egész rendszerhez!

Olyan zenék amikben kifejezetten ki lehet hallani a közép/magas hangokat is(gitár,zongora,effektek...) + van benne nagy mély is!

Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM&ob=av2e

Légyszi linkeljetek nekem youtube-ról ilyen zenéket amik kifejezetten ezekhez jók (minden zenei Stílusban érdekel)

Köszönöm előre is!

2011. okt. 21. 23:33
 1/5 dirtboy ***** válasza:

a minőségi autóhifi beállítást nem lehet minden zenei stílushoz beállítani,ezért nem ártana ha tudnád hogy mégis milyen stílusú zenék kellenének.

plusz nem árt hozzá ha vájt fülű vagy.

remélem van bitumenlap a kocsiban,az javít a minőségen is nem csak szigetel.

2011. okt. 22. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

tiesto, pitbull give me .... , party rock

de nem a szar minőségből, hanem thepiratebay-ról letöltesz valami rendes minőséget.

ebben van minőség

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 22. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:

1.: Konkrétan mindenféle zenei stílus-t megszeretnék nézni hogy is szól és milyen beállításokkal! Amúgy én személy szerint a House vonalat erősítem!

2.: Köszönöm szépen! (a minőségre én is gondoltam) ,konkrétan van még pár darab FLAC. -os retro zeném :)

2011. okt. 22. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Elsőként felejtsd el az MP3-at!!!! AUDIO CD
2011. okt. 23. 09:56
 5/5 A kérdező kommentje:

FLAC-ot nem is tudsz MP3-ba írni!

Amúgy eredeti lemezekkel próbálkozom :)

2011. okt. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!