Milyen volt az első autótok? :D
Figyelt kérdés
Jövőre kezdem el a jogsit: D de a kreszt könyvet már nyálazom! :D
15/L
2015. nov. 5. 22:17
21/34 anonim válasza:
Egy BMW E46 325i, amiért saját kezűleg dolgoztam meg. Akkoriban nem volt hülyegyerek autó és nem volt ennyi belőle az utakon. De egyedivé tettem, az igényességet szem előtt tartva, így talán nem tartozva a többi idióta BMW-s közé.
23/34 veterán vas válasza:
Az én első autóm lábbal hajtós volt. Be-be-beeeee! ;)
24/34 anonim válasza:
Skoda SuperB. Le lehet pontozni, akinek jolesik.
25/34 Tomcatters válasza:
De miert pontoznanak le mert skoda superB d volt :) ? Ez nam japanauto fanculb :D
27/34 anonim válasza:
Mekkora trollkodás lenne ha vennél egy Bugattit és azzal mennél a forgalmi vizsgára xd
28/34 A kérdező kommentje:
Abból Lada lesz! :D
2015. nov. 7. 05:57
29/34 Szolovjov válasza:
VW Passat B2. 1985-ös évjárat, 1.8 benzin motorral. 2 éve lett eladva.
30/34 anonim válasza:
1996-ban szereztem jogosítványt, első autóm egy Lancia Delta 2.0 Integrale volt, eleinte okosan kellet használni de egy idő után elkezdtem feszegetni, teljesen más világ volt mikor toltad neki és mikor csak szépen mentál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!