Nektek mi volt az első autótok?
Szia, nekem egy '93as Opel Vectra /1.6 benzines/, 2010 tavaszán került hozzám az évben töltöttem a 20at. (A jogsim 2008as)A mai napig még azt használom, nem tervezzem, hogy valaha lecserélem, max majd mellé veszek egy fiatalabb Opelt.
Üdv 24N
Köszönöm :)
Én most vagyok 16, hamarosan elkezdhetnem az autósiskolát, és egy Corsa B-t, vagy egy Astra-t szeretnék első autónak, mert szerintem az tökéletes arra, hogy "elvagánykodjak" majd vele a munkahelyemre, meg nem is eszik olyan sokat.
Aztán ha olyan munkahelyem lesz vagy egy A3-as vagy A4-es, vagy A6-os Audi-t tervezek, de szerintem ez még több mint 10 év.
Egy '95-ös, 1.0-ás ferdehátú swift. Két hónapja az enyém, akkor még csak 20 voltam.
21F
Opel Astra H 1.7cdti.
28 éves voltam amikor vettem. (A B-s jogsit 17 évesen tettem le.) Előtte nem volt feltétlenül szükségem autóra, mert meg tudtam oldani tömegközlekedéssel is. A vezetési hajlamaimat meg kiéltem addig céges kocsikon. A napi 600-700km-ek már kicsit túl sok is volt a jóból.
'91-es Maruti. Friss jogsival kaptam/vettük. 23 éves voltam (nő)
Férjemé egy '80-as Nagypolski, 18 évesen vette, a mai napig megvan, csak felújítottuk, és "nyugdíjaztuk".
2002es corsa ezernyócas motorral :d
18 évesen vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!