Suzuki wagonerbe milyen motor olaj kell?
Pont azért, hogy sokáig jó maradjon.
És kevesebbet fogyasszon.
Csak hogy még több felkiáltójelet írhass be, sok éve járok M13A motorkódú Suzukuival 5W40, majd később 0W40 olajjal. Azért tettem bele először csak 5W40-t, mert a sok szakártó már attól a haját tépte... "mer' jóabba a tízvénegyven is a tessszkóbúl"
Mielőtt kopásról okoskodnál, meg túl híg olajról elmélkednél: az autóban 140 000 városban megtett kilométer van, 80%-ban 5-10 km hosszúságú utakat megtéve.
Annyira felesleges bele ilyen olajat venni amiket említesz......
Kevesebbet fogyaszt?!?!Hát hogyne....gondolom akár fél decivel is....
"Pont azért, hogy sokáig jó maradjon.".....az már a te bajod,hogy tizen ,vagy huszon X-ezreket mész egy olajjal!!
felesleges vitatkozni olyannal, akinek nincs autója..
én is 5W40-el jártam az automata wagonnal. a szervízben mindenáron 10W40 et akartak beletolni, inkább eljöttem.
a mostani automata szwiftemben 0W20 van, amióta megjelent az eneos ezzel a fokozattal...most már API SN van.
Ezek tények. A gyártó a még épp elfogadható leggyengébb olajat határozza meg.
Az olajcsere ciklusom egy év / 15000 km.
Ha nem dugulsz be, kiguglizom az összes válaszod, ls lepirosozlak, amúgy is többnyire nettó hülyeségeket frkálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!