Te mernéd ennyire oda szúrni neki?
https://www.youtube.com/watch?v=HSsP-itS8qI
300 km/h Oda mernéd neki ennyire adni a gázt?
Nem bátorság kérdése. Nekem többet ér az életem annál, mintsem egy kis idióta hülye gyerek módjára menőzzek hogy van két ujjam, amivel meg tudom húzni a gázkart.
A kérdés inkább úgy szól helyesen, hogy vagy-e elég hülye ahhoz, hogy ilyet csinálj.
Nem merném, ugyanis az életem, valamint azok élete, akiknek fontos még az enyém, ezerszer többet ér, mint egy ilyen "veretés", bárkinek is akarok vele bizonyítani.
De van, akinek megéri, mint a példában láthatjuk.
3:
Ez nem igaz. Az ejtőernyősök és egyéb extrém sportolók nem veszélyeztetnek másokat, viszont az utcán hülye gyerek módjára száguldozók igen. Nyugodtam megpusztulhatnak egyedül is a szoba sarkában, nem kell ehhez kimenni az útra és más emberek életét is veszélybe sodorni.
4: hogy is volt azzal a szabályszegős szöveggel a másiik kérédsnél? Vagy nem figyeltemvolna és az volt a kérdés, hogy kit veszélyeztet vele?
Nem volt szó veszélyeztetésről a kérdésben és én is az adrenalin igény kielégítésének vonatkozásában írtam, hogy hasonló okokból szeretnek a motorosok száguldozni. Ennyi nem több.
Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
Ez is merte húzni... épeszűsebességről vígan meg tudott volna állni, vagy kikerülhette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!