Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te mernéd ennyire oda szúrni...

Te mernéd ennyire oda szúrni neki?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=HSsP-itS8qI

300 km/h Oda mernéd neki ennyire adni a gázt?

2015. okt. 31. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem bátorság kérdése. Nekem többet ér az életem annál, mintsem egy kis idióta hülye gyerek módjára menőzzek hogy van két ujjam, amivel meg tudom húzni a gázkart.

A kérdés inkább úgy szól helyesen, hogy vagy-e elég hülye ahhoz, hogy ilyet csinálj.

2015. okt. 31. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem merném, ugyanis az életem, valamint azok élete, akiknek fontos még az enyém, ezerszer többet ér, mint egy ilyen "veretés", bárkinek is akarok vele bizonyítani.

De van, akinek megéri, mint a példában láthatjuk.

2015. okt. 31. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Ez az a kategória, akik sárkányrepülőznek, ejtőernyőznek bázisurók, más extrémsportolók. A veszélytől érzik azt hogy élnek ez nekik lételem.
2015. okt. 31. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

3:

Ez nem igaz. Az ejtőernyősök és egyéb extrém sportolók nem veszélyeztetnek másokat, viszont az utcán hülye gyerek módjára száguldozók igen. Nyugodtam megpusztulhatnak egyedül is a szoba sarkában, nem kell ehhez kimenni az útra és más emberek életét is veszélybe sodorni.

2015. okt. 31. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem merném, nem tudok annyira motorozni :)
2015. okt. 31. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

4: hogy is volt azzal a szabályszegős szöveggel a másiik kérédsnél? Vagy nem figyeltemvolna és az volt a kérdés, hogy kit veszélyeztet vele?

Nem volt szó veszélyeztetésről a kérdésben és én is az adrenalin igény kielégítésének vonatkozásában írtam, hogy hasonló okokból szeretnek a motorosok száguldozni. Ennyi nem több.

Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.

2015. okt. 31. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem is akarnám. Egy rossz mozdulat és itt annyi az embernek, ez rosszabb mint az emlegetett sárkányrepülőzés például. Mi van ha valaki épp be akar menni a belső sávba, visszapillantóba néz, nem jön semmi és áthúzódik, közben addig 300-al ott a motoros, akkor mi van? Megállni már nem fog az tuti, hirtelen irányváltás ekkora temponál fix bukás...
2015. okt. 31. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Ez is merte húzni... épeszűsebességről vígan meg tudott volna állni, vagy kikerülhette volna.

https://www.youtube.com/watch?v=CCRZbnOVsRU

2015. nov. 1. 01:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld. Bár úgy nézem, valakinek a vakon lepontozás a kedvtelése...
2015. nov. 2. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!