Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Meg mernéd kérdezni a yardtól,...

Meg mernéd kérdezni a yardtól, hogy miért nem a bömös vagy mergás 120kilós fuxos tajparasztot állítja meg rutintalanság céljából?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

A haverokat miért piszkálnák. Fölösleges kérdés lenne, mert hazudnának.

Ja! A válasz: NEM!

2010. júl. 17. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi egyszer megkérdeztük részegen, hogy miért nem a cigányokat üldözik, amikor össze-vissza lopnak...

A dolog szépséghibája az volt, hogy ismerősöm is ivott, és ő volt a sofőr, szóval ugrott a jogsija! Hozzáteszem, teljesen jogosan vették el tőle.

2010. júl. 17. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne merném? Ezt nem tiltja a törvény szal nem tehet semmit (H)
2010. júl. 17. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit mondanak rá, hogy ez egy provokatív kérdés volt. És továbbiakban nem akarnak ilyet hallani. Én már megkérdeztem. :) Plusszba kaptam egy egy 5000 ftos csekkett szabálysértés miatt ;D
2010. júl. 18. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Azokról is lehúzzák a lóvét ugyanúgy mit az átlagemberekről csak nekik az meg se kottyan.
2010. júl. 24. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!