Ebből lehet baja a férjemnek?
Én tuti rákérdeznék. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Simán lehet, hogy csak véletlenül küldött rosszat. Vagy a titkárnőjével küldette el és az rosszat küldött. Bármi lehet.
Egyébként nagy a kár? Nem tudnátok kifizetni zsebből a biztosító kihagyása nélkül? Hogyha tényleg gázos a pasi és csalni akar.
Jaj, a kérdésre nem válaszoltam :)
Igen, lehet baja. Asszisztál egy biztosítási csaláshoz. (ha tényleg csalás lenne)
elég sok kérdés merül fel ilyenkor..
nem hívtak rendőrt, tehát nem kellett alkoholszondás ellenőrzés, és a kár sem volt pár tízezernél több..aztán gondolom a baleset utáni fényképek, és videó visszanézése sem változtat semmin..
egyébként lehet baja..
ilyen hülyeséget még nem is hallottam, hogy más autó szerepel a bejelentőben..nm is értem..mennyit kerestek ezen a bulin?
persze ha sem tanú(k), sem fénykép nincs, akkor akármi is lehet, de hogy nem jön ki a férjed jól a buliból, az biztos.
1. Nem toltottek ki a balesetnél kárbejelentot amire beírták a rendszámot, kotvényszámot, tipust stb?
2. nem készítet pár képet a kárról?
3. Eszébe ne jusson belemenni ilyesmibe, mert konnyen és nagyon megutheti a bokáját.
Hiányzanak információk a jó válaszhoz.
Esetleg lehetséges, hogy a Mercin csak pár tízezres kár keletkezett, ehelyett a kötelezővel akarják kifizettetni egy totálkáros Octavia árát, amivel a gazdája részegen fejre állt és nem látta rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!