Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudok kocsit javítani, de...

Nem tudok kocsit javítani, de megyek vezérműt cserélni, milyen videó segíthet?

Figyelt kérdés

Tudom most mindenki leszólna hogy ne cserélj... Engem pedig a szerelés érdekel ha nem is értek hozzá.

Nos van itt 2 kocsi a szomszédban ami már csak ócskavasba megyen úgy is.. Tehát nincs mit elrontanom.

Tudnátok pár tippet vagy leírást milyen feszes legyen, milyen jelölés legyen, mit kell megzsírozni stb?

Esetleg ilyen videót? https://www.youtube.com/watch?v=sCholwQjXFg

2015. okt. 27. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gyakorolni biztos jó az a 2 roncs, de amikor én megláttam a kocsit a szerelőnél, amikor vezérműszíjat cseréltek rajta, azt hittem ebből soha nem lesz kocsi újra, úgy szét volt szedve!
2015. okt. 29. 20:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó akkor, csak a 2 roncson megpróbálom, meglátjuk.

Hát tippet pedig nem nagyon kaptam hogy milyen feszes legyen vagy valami.. :/

2015. okt. 30. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:

És őszintén,milyen tippeket vársz?!?!?

Azt sem tudod melyik végén kell megfogni a csavarhúzót,de te vezérlést akarsz cserélni........

Ha valaki meg akar tanulni repülni,először az sem egy Airbus A380 botkormánya mögé ül be.......

2015. okt. 30. 20:57
 14/14 TheCruve ***** válasza:

Leírtam egy féloldalba hogyan csinálom én... ott van benne a feszítőgörgő rögzítése és beállítása... NEvében benne van hogy FESZÍTŐgörgő!!!

Az is benne van meddig kell feszíteni!

Akkor miért mondod hogy nem kaptál választ?

Ha már azt a fél oldalt nem tudod értelmezni, ne állj neki vezérlést cserélni....

2015. nov. 2. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!