Hogyan tudok sérült MP4 file-t javítani?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
itt a végén ajánlott programot próbáld, azt mondják szuper.
OFF!!
bocsánat külföldön dolgoztam az elmúlt 1 hónapban és nem néztem a válaszokat... Utánajártam a dolognak...
Konkrétan az SD kártya volt rossz a mobilban és valamiért nem kezelte az 1GBnál nagyobb fileokat... A Samsunggal is beszéltem a dologról illetve felkerestem olyan cégeket akik ezzel foglalkoznak... sajnos ez egy egyedi eset... hiába próbálták nem tudták helyre állítnai egyáltalán.. Igaz hogy a tárhelyet lefoglalta az anyag.... de konkrétan üres fileok voltak... ha nincs adat nincs is mit helyreállítani :/ Tehát azt az anyagot bebuktam és tanultam az esetből.... Lehet hogy egy memóriakártya 5000-al olcsóbb, de több 100.000-es károkat is tudnak okozni ha üzleti célra hazsnálod a mobilod meg ezeket... így inkább beruháztam egy 128GB-os Samsung MicroSD-re és azóta nincs gondom ezekkel (sőt érdekes, hogy mióta nem a másik SD kártya van a mobilban azóta a telefon se lassú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!