Sérült Nokia videófájl. Hogyan lehet javítani?
Szóval. Vettem fel egy jó 30 percnyi videót. Mikor normálisan leállítok egy videófelvételt akkor egy ideig még tölt a telefon (Nokia 5130 XpressMusic) és utána kezdi lejátszani. Azonban ennek a videónak a felvétele (enyhén szólva) balul sült el. A mobil lepottyant, az akksi kiesett belőle, így nem tudta érvényesíteni a fájlt. Két fájlt találtam a videó maradványából:
Videó0629.3gp (0 bájt)
Videó0629.swp (8 bájt)
Megpróbáltam konvertálni a 3gp-t, de a program azt írta ki hogy nem támogatja a fájlt (ami hülyeség mert korábban rengeteget konvertáltam vele 3gp-t). Komolyan nagyon fontos lenne nekem ez a felvétel, újra már nem tudom felvenni, ami most elveszett. Tehát a kérdés:
Lehet-e ebből a két fájlból visszamenteni azt az egy felvételt. Ha igen, hogyan? Nagyon szépen kérlek Titeket próbáljatok meg segíteni. Előre is köszönöm...
Ha kártyán van, akkor kártyaolvasóval rakd be egy számítógépbe. Ha az is 0 bájtot mutat, akkor annyi.
Ha az kijelzi a méretét, akkor talán lehet kezdeni vele valamit, ha bemásolod a gépbe. Pl. a VLC úgy is lejátsza, ha nincs meg a vége. De talán be is lehet gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!