Mannol motorolaj-vajon jó lehet?
Üdv!
Nincs kedvem nevekért fizetni: ezt az olajat gondoltam a közel 20 éves benzines Mazdámba, mellényúlás?
[link] route=product/product&path=76_33_69&product_id=95
Vannak tesztek amit megnyert, de nekem nem bírt ki egy csereperiódust (elkezdett nagyon zajosodni a motor).
Azonban Skodám van
20:21 THX!
Ezt én is olvastam, de ki vitt már vissza olajforgalmazóhoz autót,úgy, hogy ....
Eddig volt Eneos, Castrol.
Csak arra gondoltam,egy hasonló tartalom talán olcsóbb lehet egy még nem befutott név alatt.
A minap alábbi kérdést intéztem a Totalcar olajdoktorához, amire válasz is érkezett.
"Tisztelt Olajdoktor!
Nem szeretnék nevekért fizetni a közelgő olajcsere okán.Kérem, nyugtasson meg, hogy ez az olaj jó az én több mint, vagy rossz esetben, jóval több mint 200000km-t futott autómhoz,ami egy Mazda 323f ba (z5de)
A választott olaj pedig :MANNOL CLASSIC 10W-40"
A válasz:
"Ez az autó nem követel különleges olajat, beéri egy olyan egyszerűbb olajjal is, amint amilyen az Ön által említett Mannol Classic. Nyugodtan használhatja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!