Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mannol motorolaj-vajon jó lehet?

Mannol motorolaj-vajon jó lehet?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nincs kedvem nevekért fizetni: ezt az olajat gondoltam a közel 20 éves benzines Mazdámba, mellényúlás?

[link] route=product/product&path=76_33_69&product_id=95

2015. okt. 26. 18:38
 1/6 Tomcatters ***** válasza:
Haaaat én motorolajon nem spórolnék :) egy közel 20 éves mazda is megérdemli a minőségi motorolajat :) Nem ismerem , de én személy szerint nem merném beletenni az autómba
2015. okt. 26. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Vannak tesztek amit megnyert, de nekem nem bírt ki egy csereperiódust (elkezdett nagyon zajosodni a motor).

Azonban Skodám van

2015. okt. 26. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. okt. 26. 20:21
 4/6 A kérdező kommentje:

20:21 THX!

Ezt én is olvastam, de ki vitt már vissza olajforgalmazóhoz autót,úgy, hogy ....

Eddig volt Eneos, Castrol.

Csak arra gondoltam,egy hasonló tartalom talán olcsóbb lehet egy még nem befutott név alatt.

2015. okt. 26. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, én ezt használom, semmi gondot nem tapasztaltam.
2015. okt. 27. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:

A minap alábbi kérdést intéztem a Totalcar olajdoktorához, amire válasz is érkezett.

"Tisztelt Olajdoktor!

Nem szeretnék nevekért fizetni a közelgő olajcsere okán.Kérem, nyugtasson meg, hogy ez az olaj jó az én több mint, vagy rossz esetben, jóval több mint 200000km-t futott autómhoz,ami egy Mazda 323f ba (z5de)

A választott olaj pedig :MANNOL CLASSIC 10W-40"

A válasz:

"Ez az autó nem követel különleges olajat, beéri egy olyan egyszerűbb olajjal is, amint amilyen az Ön által említett Mannol Classic. Nyugodtan használhatja."

2015. nov. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!