Favorit 2T általános motorolaj jó külön ólajzású 50ccm es motorba?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 21:47
1/4 anonim válasza:
Én nem vennék ilyen noname olajat. 2500 ft alatt lehet kapni full szintetikus olajokat, én pl 1900 ft-ért vettem Repsolt. Nem érdemes alább adni, mert sokszorosát költheted utána a motorra, ha nincs szerencséd.
2/4 anonim válasza:
Repsol, Castrol, Valvoline stb, bőven vannak minőségi motorolajok 2000-2500Ft környékén. Ezzel az általános motorolajjal az a gond, hogy lehet hogy kicsit mindenhez jó, de igazán semmihez. Valószínűleg nem olyan fordulatszámra, terhelésre stb van tervezve, mint a motorod.
3/4 anonim válasza:
Elmegy azzal is, de nem ideális, az egy ásványi olaj, tiszta koksz lesz a motorban minden. Keresd meg hogy milyen olajat ajánl a motor gyártója, annál rosszabbat ne használj. Az ásványi olajok a leggyengébbek, utána a félszintetikusok jönnek, majd a full szintetikusok. Vannak még a "racing" olajok is, de utcai gépekben semmi keresnivalójuk nincsen.
4/4 anonim válasza:
nekem a hatvanas években volt egy steyr-puch mopedem, hétezret pörgött, ami akkor elképesztő volt..nos csak áfor 2t létezett..1:20 as keverési arányban vidáman hasított évekig...ment mint a szél..és nem aggódtam, hogy beáll.
különolajozáshoz csak fullszintetikust tennék, de keverékolajozásnál az nem az igazi..
csak 2T olajat szabad a benzinbe keverni. ..akár láncfűrészhez, vagy motoros kasza motojához való, tök mindegy...azok nagyon szadizva vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!