Yamaha TDR 125, és Yamaha DT125. A TDR-en nincs berugó. Lehet rá tenni?
hát látszik, hogy nem vagy mágus... egyáltalán láttál már motorblokkot belülről?
a tengelynek eleve kell egy belső megvezető zsákfurat a blokközépbe, valamint egy külső megvezető átmenőfurat az oldaldeknire amit kívülről fog egy szimering is... aztán a fogaskereket visszahúzó rugónak is kell egy rögzítési pont ahova be lehet akasztani, ha ezek valamelyike nincs kialakítva a blokkban, már buktad is a dolgot
Jó akkor már közelítünk az eredeti kérdés megválaszolására. Tehát kell ez a sok izé ahhoz hogy az önindítót le tudjam cserélni berugósra. Már csak az a kérdés, hogy a TDR blokkjában megvannak-e ezek.
És amúgy nem igazán láttam még vagy ha igen akkor régebben és akkor is csak láttam. Hengerszettet azt már tudok cserélni 2T-be ugyanis azt már cseréltünk és megjegyeztem. Na most ami még nem romlott el azt nem szedtem szét csak azért hogy megnézzem mi van benne. Na de lényegtelen. A lényeg hogy a TDR blokkja milyen kialakítású, megvan-e minden amiket leírtál. Mondjuk így elég necces ha ennyi minden kell hozzá, de megkérdem hátha valaki már látott ilyet és pontosan 100%-ra meg tudja mondani hogy pl "igen lehet", vagy hogy "nem biztos hogy nem lehet, mert én már láttam ezt a blokkot belülről".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!