Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A robogomon ami hozam kerult...

Jino12 kérdése:

A robogomon ami hozam kerult se on indito se berugo kar hogy inditsam be?

Figyelt kérdés
Ugy lehet be inditani hogy az elozo tulaja muanyag alatetel befokta a robsuj kuplungot aszem! Es tolasra indul! Na de van szikra karbi ki tisztitva hiaba furoval akkarom be furni! Fust jon a kipufogobol de nem akkar be indulni mit csinaljak vele? benzint kap de viszont sok menyiseget ! ez lehet a baja ?
2015. okt. 2. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ártana megtanulnod írni. Úgy könnyebb lenne. Ebből nem teljesen értem mi a gondod, de gyanítom a gép ezer sebből vérzik. Mit fúrsz? Ha van normális szikra a megfelelő időben, akkor a benzinellátást kell megcsinálni. Ha meg nem indul be, hogy füstöl? Az hogy sok benzint kap nem információ. Mikor kap sokat? Mi a sok? Miből gondolod, hogy sokat kap?
2015. okt. 2. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Figyelj csak nem magyar a laptopom 1 ! 2 ugy irok ahogy akkarok ! 3 szepen nem tudsz beszelni ne irj ide oké
2015. okt. 2. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy köze van e hozá de a gyújtád elektronika nem jol van ösze kötve ! Mert a gyujtás elektronikábol kijön 5 drót abol csak 4 van öszekötve ! Egy fekete fehér nincs rá kötve ! A gyertyagyujtónál vagy nem tudom hogy nevezik a sárga drót az elektronikábol megy rá a vekete meg nem ! Az külön van !
2015. okt. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!