Mi a baja a Simson berúgójának?
Figyelt kérdés
Van egy S51-es Simsonom aminek a berúgó része nem akar összeállni. Többször is próbáltam összerakni de sehogy se jó. Berakom a berúgótengelyt, ráteszem a rugót a racsnival (új a berúgó rugó), megfeszítem 180 fokkal ahogy több videóban is láttam, de az első rúgás után a rugó megszorul és nem megy vissza a kar. A rugó baromira feszül, látszik hogy menne vissza de nem tud valamiért és nem jövök rá hogy miért. Próbáltam beolajozva is összerakni de nem jó úgy se Csak akkor racsnizik vissza ha jobban megfeszítem a rugót de akkor is elég gyatrán. Ha még jobban ráfeszítek akkor meg eltörik a rugó. A váltószerkezet is feszül ezért nem tudom beállítani se. A kakason cserélve lett a kis rugó és a berúgó rugó is új. Mi lehet a gond?2015. júl. 4. 13:32
1/1 anonim válasza:
tegyél fel róla egy képet, vagy videót, hogy most mi a helyzet, mert az így kevés... vagy lehet, hogy szorul a dekli, próbáld laza csavarokkal, ha úgy megy akkor tegyél alá vastagabb tömítést
meg mondjuk először a racsni-rugó megy és úgy a tengely, fordítva elég nehéz, vagy nem marasd le a zéger a tengelyről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!