Audim van, de szeretnék váltani (3-as BMW-re) Melyik lenne a legjobb választás? Egyáltalán megéri-e?
Sziasztok!
Egy 1999-es Audi A3 8L tulajdonosa vagyok (1.6, 101HP)
Ez volt az első autóm, de most már szeretnék valami nagyobbat, valamint az is zavar, hogy 3 ajtós. Németországból venném az új autót (ezt meg itthon eladnám) milyen autót javasolnátok? Amelyek nagyon tetszenek, azok a 3-as BMW-k.
Az ár miatt legfőképpen a 316i és 318i jött szóba. 2000 euro körül érdemes ilyet venni kint? Azt olvastam, hogy a két típus nagyjából ugyanannyit fogyaszt, a 318i mégis erősebb (bár a 320-ast ajánlgatták, de az már drágább)
Előre is köszönöm!
16i tényleg borzalom, mindegy melyik motorral, az 1.9-es nagypapa stílusban vezetőknek jó, de a 8 szelepes alacsony fordulatra hangolt motor, kicsit olyan, mint egy marha gyenge dízel (165Nm @ 2500) pörögni abszolút nem szeret...
18i már egész jó, de 6 henger az igazi
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!
Igazából a keret az durván 1 millió körül van, de ebbe benne kellene lennie az átírás, valamint a regisztráció adó költségének is. Meg természetesen le kell vonni bizonyos pénzösszeget a javítások javára.
2000 euróért csak csotrogányt kapsz, amin látszani fog, hogy guberáltad valahol, amivel csak kinevetteted magadat.
Ennyiért maximum E36-ból kapsz jót, de ezt már 1000+1 másik kérdésben leírták előttem.
Ha jól értem, el akarod adni a jó 1999-es A3-at és venni helyette egy csotrogányt, mert ugyebár csak azt kapsz ennyiért még 316-ból is. Nem jó ötlet. Ne sértődj meg, de nem neked való autó, mondjuk úgy, hogy nem a melósok, kékgallérosok autója.
Ha nagyobb autó kell, akkor vegyél egy Astra G-t, de leginkább ne váltsál.
Szoktam figyelni, hogy sok kereskedésben vannak E46-ok, de az utcán már keveset látok közlekedni. Azért, mert a kereskedésben állók csotrogányok és rá fognak rothadni a kereskedőkre, akik olcsón behozták a csotri rohadó putri példányokat, amiket közelről megnézve mindenki menekül. Emellett még tudják is az emberek, hogy fenntartani is drágább lesz, mint mást.
Az E36 a sláger, sokat látni belőle, olcsó fenntartani, javítani, lakatoltatni, megbízható egyszerű motorok, ha mindenképpen BMW-t akarsz, akkor azt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!