Honda accord 2. 0 vagy mazda 6 2. 0 benzines?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok .. 2004-2006 mazda 6 és honda accordokat nézegettem mind kettőbe kétliteres benzineseket .
Tapasztalat vélemenyek szerintetek melyiket válasszam?? nem tudok dönteni... szeretek dinamikusan autózni viszonylag kis fogyasztás mellett max atlag 7-10 liter legyen elég dinamikus autók .. ismerosom 2.0 pdtdi passzatjat probaltam az eleg dinamikus , csak nem akarok dieselt ahoz merve ez a 2 benzines dinamikailag milyen ?
2015. okt. 23. 22:25
1/3 mennikéne válasza:
szerintem mivel mind a két kijelölted japán, és viszonylag fiatalokat is nézel ezért szinte majdnem mindegy, mert rosszul elvileg nem fogsz járni. mondjuk én a hondát venném meg, ismerősöm accordja 2ezres szintén gyakorlatilag elpusztíthatatlan, dizelhez mérten ugye kevesebb a nyomaték, de mit számít, teljesít, ne is hasonlitgasd
2/3 Tomcatters válasza:
En az accordot javaslom, nekem is 2 literes benzines van 2004 ből :) elég jól megy fogyasztása atlagba 7-7,5 körül mozog es eleg dinamikusan megy :)
3/3 anonim válasza:
Én ráncfelvarrott 6-ost vennék, már a hatos váltóval. Az ötös nagyon rövid, sokat enne. Ilyen benzines Accordot csak automatát vezettem, kettőt is, talán kicsit kevésbé volt dinamikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!