Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines Honda Accord 2003-ból...

Benzines Honda Accord 2003-ból,350e km-rel. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kivizsgáltattam márkaszervizben. Szerkezetileg, műszakilag jelen pillanatban teljesen rendben van. Említették, hogy ezek a benzines motorok jellemzően a világból is kimennek, viszont én (talán túl) óvatos duhaj vagyok, így a tapasztalataitokhoz is fordulok.

Mire kell számítanom egy ilyen idős, ennyit futott i-vtec Hondától?

Sajnos releváns választ keveset találtam a neten, így előre is köszönöm az időtöket!

2015. júl. 14. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
benzinmotorba sokallanám ezt a km futást,dízelbe még jó de egy v-tec motornál szerintem használták a fordulatszám felső tartományát is gyakran :) és így 350E km biztos nem kevés
2015. júl. 14. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek a japó motorok elmennek simán 500E-t is, ha gondozva vannak. Inkább a kopó alkatrészek, meg a rohadó kasztni jelenthetnek nagy kiadást, úgyhogy ezt érdemes belekalkulálni a vételárba. Amúgy meg raktak bele kilómétert rendesen a 12 év alatt, gondolom nem városozásra használták. Ez még előny is lehet. De tudod, hogy kishazánkban nemzeti sport az óra-visszatekerés...
2015. júl. 14. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet elmegy 500E-t csak ne 3km enként kelljen beleönteni 1L olajat :D
2015. júl. 14. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, gyököt vonok belőlük! + +
2015. júl. 14. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
csak mert japán......vedd meg, ez a tuti itthon
2015. júl. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!