Honda Accord 2.2 CTDi vagy BMW E46 320d fenntartása jön ki többe?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, fenn tudom tartani mind kettőt, csak annyira nem tudok ezek között dönteni, hogy ez a dolog fogja meghozni a döntést, mert mindkettővel boldog tudnék lenni.
Illetve az Accordból mennyiért lehet jót találni? 1.6MFT-ért szeretnék autót.
2015. júl. 7. 14:23
1/8 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért akar olyan valaki BMW-t főleg tízen évest venni, akinek már az első kérdései a fenntartásról szólnak.. :D 1.6-ért már viszonylag korrekt e46-ot lehet kapni. A Hondáról fogalmam sincs.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért? Aki nem pazarló, annak igenis számít, hogy ugyanazt megveheti-e (jelen esetben fenntarthatja-e) olcsóbban. Egyébként a gazdagok fösvények. ;)
2015. júl. 7. 14:58
3/8 anonim válasza:
Annak kerül többe a fenntartása, amelyikre többet kell költeni. Ezer nincs értelme a hasonló, általánosito kérdéseknek, azok megválaszóhatatlanok.
4/8 anonim válasza:
1: ugyanazért, amiért középkategóriás Hondát. Költségre nagyjából ugyanott lesznek és hát árban is azt tudom írni, hogy a jobbak drágábbak, de roncs foscht már féláron is meg tudsz venni, de ezt nem ajánlom.
5/8 anonim válasza:
Mindkettőből ki lehet fogni olyat amire a gatyád is rámegy és olyat is amire nem kell egy fityinget sem költeni a kötelező dolgokon kívül.
6/8 anonim válasza:
Honda megbízhatóbb, egyébként a gyári alkatrészárak kicsit magasabbak, pl egy turbó a BMW-re 350, az Accordra 400 ezer. De a Honda alapjaiban véve ritkábban romlik (az E46 se rossz).
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül is az E46-ot eleve olcsóbb megvenni vagy 300 ezerrel. Utánanéztem én is, a Honda alkatrészei drágábbak, a lendkerék is például. Szóval összességében a fenntartási költsége az Accord-nak nagyjából az E90-el szinel, az ára meg attól (E90) olcsóbb vagy 200 ezerrel.
2015. júl. 8. 19:05
8/8 anonim válasza:
A bömösöd van azt mindenki meg és felismeri,látják hogy menő vagy megvan a tisztelet az utakon, félreállnak a belső sávból. Hondával csak hülyegyerekek járnak tucctucc meg szpoiler. Ez számít,ezt fogod naponta érezni ,nem az hogy a turbó meg a lendkerék mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!