Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság kb. mennyi pénzből...

Manapság kb. mennyi pénzből jön ki egy jogosítvány megszerzése?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok most lett meg életem első munkahelye aztán össze szeretnék spórolgatni rá de nem vagyok jártas ebben.

mennyi lehet letenni a kreszt meg a vezetés meg vannak e egyéb költségek ,és társai?

2015. okt. 23. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Kategóriától függ: 150 ezer- 500 ezer ft!
2015. okt. 23. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Amikre fizetni kell:

tanfolyam

orvosi alkalmassági vizsgálat

elsősegély vizsga

elsősegély tanfolyam (nem kötelező részt venni)

kresz vizsga

gyakorlati órák

forgalmi vizsga

okmáyiroda

2015. okt. 23. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
"B" kategóriájút szeretnék letenni de az interneten nagyon változó árak vannak ezért lennék kíváncsi ,hogy összesen kb. mennyi pénzből jönnék ki mert úgy kéne terveznem
2015. okt. 23. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Kb. ezzel számolhatsz (változó)

Az elméleti oktatás 20 ezer, a vizsga 4600, ez összesen 24 600 Ft. A gyakorlati tanfolyam átlagára 90 ezer forint (30 órára nézve), a vizsga 11 000 forint, tehát az összesen 101 000 Ft. Az elsősegély tanfolyam 8000, a felmérő 6850, tehát a vége 14 350 forint és még számoljuk hozzá az egészségügyi alkalmassági 10 000 forintos árát. Az összes tétel összeadva 149 950-et ad ki, és akkor ebbe még nem számoltuk be hogy ne adj Isten megbukunk valamelyik vizsgán és előfordulhat, hogy nem elég a 30 óra gyakorlat, hanem 40-re van szükségünk. Ezekkel a „buktatókkal” együtt a végösszeg máris elérheti a 190-200 ezer forintot.

2015. okt. 23. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

A különböző autós iskolák hasonló árakkal dolgoznak, a "szuper olcsó" ajánlatok többnyire csak csalinak tekinthetőek, élni kell a gyanúval, hogy van valami "apró betűs rész is"

B kategóriára minimum 150 ezret számolj, s ebben nincsenek benne plusz költségek (minden vizsga sikeres, elegendő a kötelező 30 óra vezetés)

2015. okt. 23. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
#1 vagyok akkor nem írtam nagy összeget, csak nem részleteztem, és függvény mikból, hányszor bukta...:)
2015. okt. 23. 20:03
 7/8 anonim válasza:
Nekem 2 évvel ezelőtt lett jogsim, összesen kb. 250 ezer Ft-ot ment el rá. KRESZ-en és forgalmin is másodszorra mentem át, és csomó pénz elment pótórákra is, szóval ennél azért olcsóbban is ki lehet hozni :) Szerintem is minimum 130-150 ezerrel számolj, de akkor még nem buktál semmiből/nem vettél pótórát. 21/N
2015. okt. 26. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy mentem oda, hogy kiszámoltam a leírtak alapján, mennyi is a vége. Sajnos a vezetés az nagyon meg tudja dobni a végösszeget. 150-250 ezer közé saccolnám.

Sajnos alapáron csekély ember végez.

2016. ápr. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!