Békéscsabán milyen autósiskolát ajánlanátok?
:D
ehhez nem értek,remélem nem.
A Magura is jó.
És a tanfolyamdíj szempontjából nagyon rugalmasak. A kezdő részlet befizetése után tulajdonképpen az egészet végig csinálhatod, csak az a lényeg, hogy a forgalmi vizsgáig legyen befizetve a teljes összeg.
8:as Pozsár József tanárember,tanított a Trefort Ágoston-nevű intézményben(anno engem is,2 évig.)plusz nála szereztem a c és c+e kat. jogsikat is.
"egy tanitasi nap utan otthagytam oket."
"ket nap alatt vegig daralja a konyvet"-oszt ezt hogy?
ezek az állítások nem kompatibilisek egymással.ráadásul nekem semmi bajom nem volt vele.anno együtt voltunk a-b-c-c+e kategóriások és semmiféle hőbörgés vagy értetlenkedés nem volt a tanítási módszere vagy a stílusa miatt.
"Szunetre nem engedett ki minket majd bepisiltunk,"-ti kis gyávák.(felállsz és kimész,ez nem a katonaság.)
"es mindenki kint orjongott"-azt gondolom.nagyon bátrak vagytok egymás között,de bent az órán ültök némán,a pisitől kínlódva.hehe.
a fogdosásra nem tudok mit mondani,elég súlyos vád ez is.
na mindegy.én lementem az oldalt és elküldöm az autósiskolának.majd ők eldöntik hogy jogi útra terelik-e a dolgot és beperelnek-e becsületsértését és hitelrontásért.
ciao.
ui:nehogy azt mondd hogy dolgozol,nekem az írásod alapján 12-nek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!