Mazda 3 illetve Mazda 6-ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem újakra gondolok, hanem ilyen 10 év körüliekre. Jók a mazdák vagy inkább vw/skoda irányába nézelődjek? 1-1,5 millió körül?2015. okt. 22. 21:01
1/4 anonim válasza:
Rizsrakéta.
Kolegámnak a hármasa 9 évesen 200ezer km-nél tiszta hólyag volt, sárvédőperem morzsolható. Nekem 19 éves mx-em volt, az sem volt sokkal rosszabb.
A skodát legalább olcsóbban javítod, ha valahol megindul.
2/4 Jack Alvin válasza:
Apámnak volt egy 8-9 éves Mazda 6 Kombija. Tökéletes családi autó csak ajánlani tudom! :)
Az előző válaszolónak viszont abban igaza van hogy drágább a szervize mint pl. egy Skodáé. :)
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok. 6-ossal nincs tapasztalat, az említett kolega agyon dícséri mert nála az öregek vettek egyet, de újonnan.
El tudom képzelni hogy mint a bmw-nél is, a 3-ast nagyon lebutították ami az anyagokat illeti. Lehet hogy itt is a 6-os más kategória, nem csak méretben.
4/4 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy rozsdásodásra hajlamosak. A szervizköltésgben van valami, viszont kevesebbszer romlik el, mint egy német autóa. Vagy rosszul mondták? Típushibákat tudtok?
2015. okt. 23. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!